Εξειδίκευση στη ζύμωση
H Lesaffre έχει αναπτύξει την εξειδίκευση της στη ζύμωση, είτε αυτό σημαίνει τη ζύμωση στο ψωμί ή για την παραγωγή μικροοργανισμών, για πάνω από 160 χρόνια....
Sorry, no posts matched your criteria.
H Lesaffre έχει αναπτύξει την εξειδίκευση της στη ζύμωση, είτε αυτό σημαίνει τη ζύμωση στο ψωμί ή για την παραγωγή μικροοργανισμών, για πάνω από 160 χρόνια....
Το προζύμι είναι πιο ξινό και παραμένει για περισσότερο χρόνο στη γλώσσα, αφήνοντας μια πολλή ξεκάθαρη γεύση. Επομένως, πώς είναι δυνατό να γνωρίζουμε αν θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε προζύμι ή μαγιά σε ένα αρτοσκεύασμα;...
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς φτιάχνεται η μαγιά; Λοιπόν, η παραγωγή μαγιάς γίνεται μέσω βιομηχανικής ζύμωσης. Η βιομηχανική ζύμωση στη μαζική παραγωγή μαγιάς είναι η διαδικασία οργάνωσης και ελέγχου ενός συγκεκριμένου περιβάλλοντος.....
Η μαγιά είναι ένας μικροσκοπικός μικροοργανισμός που υπάρχει από την φύση στον αέρα και το έδαφος , που επιτρέπει τη ζύμωση. Λειτουργεί σαν ένα μικροσκοπικό εργοστάσιο, μετατρέποντας διάφορα απλά μόρια....
Είτε μιλάμε για κύμα καύσωνα είτε για ζέστ , η καλοκαιρινή περίοδος είναι συνώνυμη με τις υψηλές θερμοκρασίες στα αρτοποιεία… και την πιο περίπλοκη παρασκευή. Ένας περιορισμός που οι χρήστες της L'Hirondelle 1895 ξεπερνούν πιο εύκολα, χάρη στις ιδιαίτερες ιδιότητες αυτής της μαγιάς. Γιατί?...
Επειδή το προζύμι είναι ένα φανταστικό εργαλείο για τον εμπλουτισμό με αρώματα των προϊόντων αρτοποιίας, η Lesaffre έχει αναπτύξει μια μοναδική γκάμα προϊόντων τα οποία μπορούν να προσωποποιήσουν τα αρωματικά προφίλ των ψωμιών και να κερδίσουν τις αισθήσεις των καταναλωτών....
Η πιεστή μαγιά L’hirondelle or (το χρυσό χελιδόνι) είναι χρονολογικά η δεύτερη μεγάλη προσφορά της Lesaffre στους επαγγελματίες του κλάδου της αρτοποιίας....
Η κόρα του ψωμιού καθορίζει την εμφάνιση του προϊόντος, αλλά και συμβάλλει στην υφή και τη γεύση του. Είναι καθοριστική για την εκτίμησή του ψωμιού από τον καταναλωτή...
Μοναδική συνταγή για Μπριός ψωμάκια...
Μοναδική συνταγή για Μαργαρίτα αφράτη και τραγανή...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
Μπορείτε να προσαρμόσετε όλες τις ρυθμίσεις cookie σας μεταβαίνοντας στις καρτέλες στην αριστερή πλευρά.
Το cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie
Εάν απενεργοποιήσετε αυτό το cookie, δεν θα μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας. Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που επισκέπτεστε αυτόν τον ιστότοπο, θα χρειαστεί να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε ξανά τα cookies.
Περισσότερες πληροφορίες για την πολιτική των Cookies