Τα συστατικά αρτοποιίας ευνοούν την ανάπτυξη των ζυμαριών και ενισχύουν την αντοχή τους κατά την διάρκεια των διαφόρων σταδίων παραγωγής. Διευκολύνουν την εργασία και την διαδικασία παραγωγής, διασφαλίζοντας την ποιότητα και την σταθερότητα των τελικών προϊόντων.
Τα συστατικά Magimix διευκολύνουν τη δουλειά των αρτοποιών, επιτρέποντας τους να δείξουν όλη την τεχνογνωσία. Προσαρμόζονται με όλες τις διαδικασίες, και τις πιο ποικίλες συνθήκες παραγωγής. Ανάλογα με τις ανάγκες επιτρέπουν:
Οι βοηθητικές ύλες magimix κάνουν την εμφάνισή τους στον κόσμο της αρτοποιίας το 1976 αποτελώντας μια δεύτερη δραστηριότητα της Lesaffre που, μαζί με τον κλάδο της μαγιάς, έρχεται να συμπληρώσει και να δώσει λύσεις στην καθημερινότητα των βιοτεχνών και βιομηχάνων αρτοποιών.
Συνθέτοντας μια ευρεία γκάμα προϊόντων και χωρισμένα σε κατηγορίες ανάλογα με τη δράση τους και τη λειτουργικότητα τους τα ποικίλα προϊόντα magimix απαντούν στις ανάγκες και προσδοκίες των επαγγελματιών του κλάδου προσφέροντας σταθερότητα και σιγουριά στα στάδια της παραγωγής βελτιστοποιώντας ταυτόχρονα το σχήμα και την εμφάνιση των τελικών προϊόντων.
Ειδικά σχεδιασμένο για όλα τα χωριάτικα ψωμιά.
Ειδικά σχεδιασμένο για όλα τα χωριάτικα ψωμιά.
Χάρη στην ειδική του σύνθεση από δοκιμασμένα και λειτουργικά συστατικά, το magimix ice είναι ιδανικό για όλα τα προϊόντα αρτοποιίας, βιεννουαζερί και κρουασάν, που παράγονται με τη μέθοδο του αστοφάριστου κατεψυγμένου.
Προκειμένου να δώσει λύσεις και να διευκολύνει την καθημερινότητα των βιοτεχνών αρτοποιών, η Lesaffre επινόησε ένα συμπυκνωμένο σύνολο συστατικών για ψωμιά με εξαιρετική εμφάνιση, όγκο, τραγανή κόρα, υπέροχο χρώμα και αφράτη ψίχα.
Οι βοηθητικές ύλες IBIS συνθέτουν μια πρόταση συστατικών δημιουργώντας μια δεύτερη γκάμα προϊόντων που δίνει λύσεις στην καθημερινότητα των επαγγελματιών της αρτοποιίας. Χάρη στη λειτουργικότητά τους απαντούν στις ανάγκες των αρτοποιών καλύπτοντας τις προσδοκίες τους και εξασφαλίζοντας σίγουρα αποτελέσματα.