Focaccia

Focaccia

ΥΛΙΚΑ:
Αλεύρι τύπου 55%: 10.000γρ.
ΣΥ ΝΟΛΟ ΑΛΕΥΡΩΝ: 10.000γρ.
Αλάτι: 200γρ.
LIVENDO OLASENA*: 400γρ.
Ελαιόλαδο: 500γρ.
Νερό: 8.200γρ.

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
• Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο για 4 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 9 λεπτά στην γρήγορη.
• Θερμοκρασία ζύμης: 26 – 27°C
• Διάρκεια ξεκούραση ζύμης: 60 λεπτά
• Κόβουμε σε τεμάχια βάρους: 1,800kg
• Τοποθετούμε σε λαμαρίνα ανοίγοντας την ζύμη σε όλη την λαμαρίνα.
• Στόφα: Θερμοκρασία: 35°C, Σχετική Υγρασία: 75%, Χρόνος: 75 λεπτά
• Τρυπάμε την ζύμη με τα δάχτυλα σε όλη την επιφάνεια.
• Πασπαλίζουμε με χονδρό αλάτι και αφυδατωμένο δενδρολίβανο.
• Ψήσιμο με ατμό: Θερμοκρασία: 230°C, Χρόνος: 25-30 λεπτά

*LIVENDO OLASENA με προζύμι για αυθεντική γεύση και άρωμα παραδοσιακού ψωμιού. Δεν χρειάζεται να προστεθεί μαγιά.



Lesaffre Hellas
Πολιτική Cookies Αναλυτικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.

Μπορείτε να προσαρμόσετε όλες τις ρυθμίσεις cookie σας μεταβαίνοντας στις καρτέλες στην αριστερή πλευρά.