Dinkel φόρμας με προζύμι αρχαίας σίκαλης

Dinkel φόρμας με προζύμι αρχαίας σίκαλης

Υλικά:
Αλεύρι δυνατό Τ. 70%: 2100γρ. – 70.0%
Αλεύρι κίτρινο ψιλό Τ. Μ: 900γρ. – 30.0%
Νερό: 1500γρ. – 50.0%
Αλάτι: 24γρ. – 0.8%
Μαγιά νωπή Μπλε Χελιδόνι: 60γρ. – 2.0%
Magimix: 30γρ. – 1.0%
Προζύμι Liveno Zavarka Dinkel: 1200γρ. – 40.0%
ΣΥΝΟΛΟ: 5814γρ. – 193.8%

Διαδικασία:
Τύπος Μίξερ: Σπιραλ
Θερμοκρασία Βάσης: 58°C
Χρόνος Ζυμώματος: Αργό 4′ / Γρήγορο 6′
Θερμοκρασία Ζύμης: 22-24°C
Ξεκούραση: 20′ λεπτά σε θερμοκρασία περιβάλλοντως
Κόψιμο Ζύμης: 600γρ. / Ναι
Ξεκούραση: 10′ λεπτά
Πλάσιμο: Φυτίλη και τοποθετούμε σε φόρμα
Στόφα: 70′ λεπτά στ. 30°C 75% Hgr
Ψήσιμο: 35′- 40′ λεπτά στ. 230>215°C


Lesaffre Hellas
Πολιτική Cookies Αναλυτικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.

Μπορείτε να προσαρμόσετε όλες τις ρυθμίσεις cookie σας μεταβαίνοντας στις καρτέλες στην αριστερή πλευρά.