fbpx

Brioche με προζύμι Deluxe

Brioche με προζύμι Deluxe

Brioche με προζύμι Deluxe, σοκολάτα bitter και καραμέλα.
Το brioche είναι ένα παραδοσιακό σνακ ή επιδόρπιο Γαλλικής προέλευσης, το οποίο έχει υψηλή περιεκτικότητα σε αυγά και βούτυρο και συνήθως σερβίρετε σκέτο η με διάφορες γεμίσεις όπως φρούτα ή σοκολάτα και άλλοτε αλμυρό.
Σε συνδυασμό με το ζωντανό προζύμι Deluxe προσδίδει μια ελαφριά χαρακτηριστική γλυκιά επίγευση. Αυξάνει και διατηρεί τα προϊόντα σας μαλακά και αφράτα για πολλές ημέρες.
ΥΛΙΚΑ:
Αλεύρι δυνατό Τ.70%: 2.000γρ. – 100,0%
Αλάτι: 40γρ. – 2,0%
Ζάχαρη: 200γρ. – 10,0%
Βούτυρο 82%: 240γρ. – 12%
Γάλα φρέσκο: 700γρ. – 35%
Αυγά φρέσκα: 200γρ. – 10%
Μαγιά νωπή Χρυσό Χελιδόνι: 200γρ. – 10,0%
Magimix: 20γρ. – 1,0%
Magimix Relax: 20γρ. – 1,0%
Livendo Deluxe: 100γρ. – 5,0%
ΣΥΝΟΛΟ: 3.720γρ. – 186,0%
Chunks Μαύρης Σοκολάτας: 930γρ. – 25%
Κοματάκια Καραμέλας: 370γρ. – 10%
*Προσθήκη επι της ζύμης

Διαδικασία:
Τύπος Μίξερ: Σπιράλ
Θερμοκρασία Βάσης: 58°C
Χρόνος Ζυμώματος: 3΄ αργό / 7΄ γρήγορο
Θερμοκρασία Ζύμης: 23-24°C
Ξεκούραση: 20 λεπτά
Κόψιμο Ζύμης: 120γρ. / στρογγύλεμα
Στόφα: 45 λεπτά / 30°C – 70%Hgr
Ψήσιμο: 20 λεπτά 190>180°C