fbpx

Ψωμί Τοστ με Προζύμι

Ψωμί Τοστ με Προζύμι

ΥΛΙΚΑ
Αλεύρι τ 55%: 6.000γρ.
Αλεύρι τ 70% δυνατό: 4.000γρ.
Σύνολο Αλεύρων: 10.000γρ.
Αλάτι: 200γρ.
Ζάχαρη: 500γρ.
Μαργαρίνη μαλακή: 500γρ.
Μαγιά νωπή ΜΠΛΕ ΧΕΛΙΔΟΝΙ: 250γρ.
MAGIMIX SOFTNESS: 100γρ.
LIVENDO LVBD3000: 500γρ.
Νερό: 5.500γρ.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

• Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο για 5 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 6 λεπτά στην γρήγορη.
• Θερμοκρασία ζύμης: 26 – 27° C
• Διάρκεια ξεκούρασης ζύμης: 20 λεπτά.
• Κόβουμε σε τεμάχια βάρους: 300γρ.
• Βάζουμε τρία τεμάχια σε κάθε φόρμα τοστ του κιλού.
Στόφα: Θερμοκρασία: 32° C, Σχετική Υγρασία: 75%, Χρόνος: 60 λεπτά.
Ψήσιμο: Θερμοκρασία: 230° C, Χρόνος: 35 – 40 λεπτά.