Ψωμί Τετράλευρο

Ψωμί Τετράλευρο

Τραγανή κόρα με υπέροχο χρώμα, ομοιογενή μαλακή ψίχα και φρεσκάδα στα λευκά και εκλεκτά αρτοσκευάσματα

ΥΛΙΚΑ:
Αλεύρι κίτρινο Τ Μ : 2.500γρ.
Αλεύρι ολικής άλεσης: 2.500γρ.
Αλεύρι σικάλεως: 2.500γρ.
Αλεύρι Τ 70% δυνατό: 2.500γρ.
ΣΥ ΝΟΛΟ ΑΛΕΥΡ ΩΝ: 10.000γρ.
Αλάτι: 200γρ.
Μαγιά νωπή ΜΠΛΕ ΧΕΛΙΔΟΝΙ: 200γρ.
MAGIMIX*: 100γρ.
Πάστα προζυμιού AS 300P*: 250γρ.
Βύνη κριθαριού 50γρ.
Νερό ~ 6.800γρ.

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
• Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο για 7 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 5 λεπτά στην γρήγορη.
• Θερμοκρασία ζύμης: 26 – 27°C
• Διάρκεια ξεκούραση ζύμης: 45 λεπτά
• Κόβουμε σε τεμάχια βάρους: 520g
• Πλάθουμε σε σχήμα καρβελιού και τοποθετούμε σε καλαθάκια.
• Στόφα: Θερμοκρασία: 35°C, Σχετική Υγρασία: 75%, Χρόνος: 50-55 λεπτά
• Αναποδογυρίζουμε τα καλαθάκια στις λαμαρίνες και χαράζουμε.
Ψήσιμο: Θερμοκρασία : 235°C, Χρόνος: 35-40 λεπτά

*ΜΠΛΕ ΧΕΛΙΔΟΝΙ νωπή πιεστή μαγιά αρτοποιίας σε καλούπια. Σταθερή διαχρονική αξία. Σίγουρο αποτέλεσμα!
*MAGIMIX για εξαιρετική εμφάνιση, όγκο, τραγανή κόρα με υπέροχο χρώμα, ομοιογενή μαλακή ψίχα και φρεσκάδα στα λευκά και εκλεκτά αρτοσκευάσματα.
*LIVENDO AS300P προζύμι σίκαλης, σε μορφή πάστας, σ’ ένα μοναδικό συνδυασμό με βύνη σίκαλης, φλοιό σταριού και καρυκεύματα για εκπληκτικές γεύσεις και αρώματα στις δημιουργίες σας



Lesaffre Hellas
Πολιτική Cookies Αναλυτικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.

Μπορείτε να προσαρμόσετε όλες τις ρυθμίσεις cookie σας μεταβαίνοντας στις καρτέλες στην αριστερή πλευρά.