Ψωμί πολυτελείας με προζύμι

Ψωμί πολυτελείας με προζύμι

ΥΛΙΚΑ
Αλεύρι τ 55%: 6 .000γρ.- 60%
Αλεύρι τ 70% δυνατό: 4 .000γρ.- 40%
Σύνολο Αλεύρων: 10 .000γρ.- 100%
Αλάτι: 180γρ.- 1,8%
Μαγιά νωπή ΜΠΛΕ ΧΕΛΙΔΟΝΙ*: 250γρ.- 2,5%

Ζάχαρη: 500γρ.- 5%
Μαργαρίνη μαλακή: 500γρ.- 5%
MAGIMIX SOFTNESS*: 100γρ.- 1%
LIVENDO F60*: 200γρ.- 2%
Νερό: 6.000γρ.

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

• Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο για 3 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 8 λεπτά στην γρήγορη.
• Θερμοκρασία ζύμης: 26 – 27° C
• Διάρκεια ξεκούρασης ζύμης: 10 λεπτά.
• Κόβουμε σε τεμάχια βάρους: 450γρ.
• Πλάθουμε σε σχήμα φρατζόλας και βάζουμε σε λαμαρίνες.
Στόφα: Θερμοκρασία: 35° C, Σχετική Υγρασία: 75%, Χρόνος: 50 με 55 λεπτά.
Ψήσιμο με πολύ ατμό: Θερμοκρασία: 230° C, Χρόνος: 35 – 40 λεπτά.

*ΜΠΛΕ ΧΕΛΙΔΟΝΙ νωπή πιεστή μαγιά αρτοποιίας σε καλούπια. Σταθερή διαχρονική αξία. Σίγουρο αποτέλεσμα!
*MAGIMIX SOFTNESS για μαλακότητα και διατήρηση της φρεσκάδας των μαλακών αρτοσκευασμάτων όπως ψωμί
τοστ, ψωμάκια για χάμπουργκερ, πιττάκια, μπριός, ντόνατς, τσουρέκια, croissant κλπ.
*LIVENDO F 60 προζύμι από σιτάρι, σε σκόνη, για εξαιρετική γεύση και άρωμα στα ανοιχτόχρωμα στα ρένια
αρτοσκευάσματα.



Lesaffre Hellas
Πολιτική Cookies Αναλυτικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.

Μπορείτε να προσαρμόσετε όλες τις ρυθμίσεις cookie σας μεταβαίνοντας στις καρτέλες στην αριστερή πλευρά.