Ψωμί Ολικής Σίτου Σίκαλης Λαμαρίνας

Ψωμί Ολικής Σίτου Σίκαλης Λαμαρίνας

ΥΛΙΚΑ

Αλεύρι σίτου ολικής: 4.000γρ.
Αλεύρι τ 70% δυνατό: 4.000γρ.
Αλεύρι σίκαλης: 2.000γρ.
Σύνολο Αλεύρων: 10.000γρ.
Αλάτι: 200γρ.
Μαγιά νωπή ΜΠΛΕ ΧΕΛΙΔΟΝΙ*: 200γρ.
LIVENDO AS300P*: 250γρ.
Νερό ~6.500γρ.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο για 6 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 8 λεπτά
στην γρήγορη
• Θερμοκρασία ζύμης: 26 – 27° C
• Διάρκεια ξεκούρασης ζύμης: 30 λεπτά
• Κόβουμε σε τεμάχια βάρους: 7.00000γρ.
• Τοποθετούμε σε λαμαρίνα διαστάσεων 40×60
Στόφα: Θερμοκρασία: 35° C, Σχετική Υγρασία: 75%, Χρόνος: 60 λεπτά
Με σπάτουλα χωρίζουμε τη ζύμη σε τεμάχια (τετράγωνα ή παραλληλό γραμμα) στα επιθυμητά βάρη.
Χαράζουμε τα τεμάχια της ζύμης και ψήνουμε.
Ψήσιμο με ατμό: Θερμοκρασία: 230° C, Χρόνος: 65 – 70 λεπτά.

*LIVENDO AS300P προζύμι σίκαλης, σε μορφή πάστας, σ’ ένα μοναδικό συνδυασμό με βύνη σίκαλης, φλοιό
σταριού και καρυκεύματα για εκπληκτικές γεύσεις και αρώματα στις δημιουργίες σας.



Lesaffre Hellas
Πολιτική Cookies Αναλυτικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.

Μπορείτε να προσαρμόσετε όλες τις ρυθμίσεις cookie σας μεταβαίνοντας στις καρτέλες στην αριστερή πλευρά.