Ψωμί με πίτουρο

Ψωμί με πίτουρο

Για καταναλωτές που προσέχουν τη διατροφή τους και προτιμούν υγιεινά αλλά γευστικά προϊόντα. Ψωμιά με προστιθέμενη αξία.

ΥΛΙΚΑ:
Αλεύρι 70% δυνατό: 900γρ.
Αλεύρι ολικής πυτιρούχο: 2.100γρ.
ΣΥΝΟΛΟ ΑΛΕΥΡΩΝ: 3.000γρ.
Νερό: 1.950γρ.
Υγρό ενεργό προζύμι ΦΑΓΟΠΥΡΟΥ: 240γρ.
Ibis: 30γρ.
Αλάτι: 60γρ.
Νωπή μαγιά Μπλε Χελιδόνι: 60γρ.
ΣΥΝΟΛΟ ΒΑΡΟΥΣ: 5.340γρ.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
• Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο 6 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 5 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα. Θερμοκρασία βάσης 60.
• Θερμοκρασία ζύμης: 26°C
• Διάρκεια ξεκούρασης ζύμης: 30 λεπτά, σε θερμοκρασία περιβάλλοντος 24°C.
• Κόβουμε σε τεμάχια βάρους: 450γρ.
• Ξεκούραση μετά το κόψιμο 5 λεπτά.
• Πλάθουμε σε τρίγωνο.
• Τοποθετούμε σε λαμαρίνα.
• Στόφα: Θερμοκρασία: 28°C, Σχετική Υγρασία: 75%, Χρόνος: 40 λεπτά
• Ψήσιμο: Θερμοκρασία: 230°C, Ατμός: 200 ml, Χρόνος: 40 λεπτά

* Υγρό ενεργό προζύμι ΦΑΓΟΠΥΡΟΥ, Υγρό ζωντανό προζύμι από φαγόπυρο. Ήπια στρογγυλεμένη οξύτητα, γλυκιά επίγευση, ανοιχτόχρωμη ψίχα και χρυσαφένια τραγανή κόρα. Για καταναλωτές που προσέχουν τη διατροφή τους και προτιμούν υγιεινά αλλά γευστικά προϊόντα, αφού ο φαγόπυρος είναι πηγή πλούσια σε πρωτεΐνες και αμινοξέα. Ψωμιά με προστιθέμενη αξία για απαιτητικούς καταναλωτές.



Lesaffre Hellas
Πολιτική Cookies Αναλυτικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.

Μπορείτε να προσαρμόσετε όλες τις ρυθμίσεις cookie σας μεταβαίνοντας στις καρτέλες στην αριστερή πλευρά.