Ψωμί Λαμαρίνα Θεσσαλίας

Ψωμί Λαμαρίνα Θεσσαλίας

Εξαιρετικά γευστικά χαρακτηριστικά, αρώματα και εμφάνιση

ΥΛΙΚΑ:
Αλεύρι κίτρινο Τ Μ: 7.000γρ.
Αλεύρι καλαμποκιού: 2.000γρ.
Σιμιγδάλι ψιλό: 1.000γρ.
ΣΥ ΝΟΛΟ ΑΛΕΥΡΩΝ: 10.000γρ.
Αλάτι: 200γρ.
Μαγιά νωπή ΜΠΛΕ ΧΕΛΙΔΟΝΙ *: 150γρ.
Βελτιωτικό MAGIMIX*: 100γρ.
LIVENDO AS75 L*: 500γρ.
Νερό: 7.500γρ.

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
• Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο για 8 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 3 λεπτά στην γρήγορη.
• Θερμοκρασία ζύμης: 26 – 27°C
• Διάρκεια ξεκούραση ζύμης: 45 λεπτά
• Κόβουμε σε τεμάχια βάρους: 7Kg
• Aνοίγουμε την ζύμη σε λαμαρίνα διαστάσεων 40χ60.
• Στόφα: Θερμοκρασία: 35°C, Σχετική Υγρασία: 75%, Χρόνος: 45 λεπτά
• Χαράζουμε τη ζύμη
• Ψήσιμο: Θερμοκρασία: 235°C, Χρόνος: 30-35 λεπτά

* ΜΠΛΕ ΧΕΛΙΔΟΝΙ νωπή πιεστή μαγιά αρτοποιίας σε καλούπια. Σταθερή διαχρονική αξία. Σίγουρο αποτέλεσμα!
* MAGIMIX για εξαιρετική εμφάνιση, όγκο, τραγανή κόρα με υπέροχο χρώμα, ομοιογενή μαλακή ψίχα και φρεσκάδα στα λευκά και εκλεκτά αρτοσκευάσματα.
* LIVENDO AROME AS75 υγρό προζύμι, από σίκαλης & βύνη σιταριού για εξαιρετικά γευστικά χαρακτηριστικά, αρώματα και εμφάνιση στα αρτοσκευάσματα. Διευκολύνει το πλάσιμο της ζύμης και την διαδικασία παραγωγής.



Lesaffre Hellas
Πολιτική Cookies Αναλυτικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.

Μπορείτε να προσαρμόσετε όλες τις ρυθμίσεις cookie σας μεταβαίνοντας στις καρτέλες στην αριστερή πλευρά.