fbpx

Ψωμί Λαμαρίνα Θεσσαλίας

Ψωμί Λαμαρίνα Θεσσαλίας

Εξαιρετικά γευστικά χαρακτηριστικά, αρώματα και εμφάνιση

ΥΛΙΚΑ:
Αλεύρι κίτρινο Τ Μ: 7.000γρ.
Αλεύρι καλαμποκιού: 2.000γρ.
Σιμιγδάλι ψιλό: 1.000γρ.
ΣΥ ΝΟΛΟ ΑΛΕΥΡΩΝ: 10.000γρ.
Αλάτι: 200γρ.
Μαγιά νωπή ΜΠΛΕ ΧΕΛΙΔΟΝΙ *: 150γρ.
Βελτιωτικό MAGIMIX*: 100γρ.
LIVENDO AS75 L*: 500γρ.
Νερό: 7.500γρ.

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
• Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο για 8 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 3 λεπτά στην γρήγορη.
• Θερμοκρασία ζύμης: 26 – 27°C
• Διάρκεια ξεκούραση ζύμης: 45 λεπτά
• Κόβουμε σε τεμάχια βάρους: 7Kg
• Aνοίγουμε την ζύμη σε λαμαρίνα διαστάσεων 40χ60.
• Στόφα: Θερμοκρασία: 35°C, Σχετική Υγρασία: 75%, Χρόνος: 45 λεπτά
• Χαράζουμε τη ζύμη
• Ψήσιμο: Θερμοκρασία: 235°C, Χρόνος: 30-35 λεπτά

* ΜΠΛΕ ΧΕΛΙΔΟΝΙ νωπή πιεστή μαγιά αρτοποιίας σε καλούπια. Σταθερή διαχρονική αξία. Σίγουρο αποτέλεσμα!
* MAGIMIX για εξαιρετική εμφάνιση, όγκο, τραγανή κόρα με υπέροχο χρώμα, ομοιογενή μαλακή ψίχα και φρεσκάδα στα λευκά και εκλεκτά αρτοσκευάσματα.
* LIVENDO AROME AS75 υγρό προζύμι, από σίκαλης & βύνη σιταριού για εξαιρετικά γευστικά χαρακτηριστικά, αρώματα και εμφάνιση στα αρτοσκευάσματα. Διευκολύνει το πλάσιμο της ζύμης και την διαδικασία παραγωγής.