Ψωμί λαμαρίνας

Ψωμί λαμαρίνας

Υλικά:
Αλεύρι κίτρινο ψιλό Τ.Μ: 2800γρ. – 70.0%
Αλεύρι καλαμποκού: 800γρ. – 20.0%
Σομιγδάλι ψιλό: 400γρ. – 10.0%
Νερό: 2400γρ. – 60.0%
Αλάτι: 80γρ. – 2.0%
Μαγιά νωπή Μπλε Χελιδόνι: 80γρ. – 2.0%
Magimix Clean Label: 40γρ. – 1.0%
Προζύμι Livendo Θεσσαλικό: 320γρ. – 8.0%
ΣΥΝΟΛΟ: 6920γρ. – 173.0%

Διαδικασία:
Τύπος Μίξερ: Σπιράλ
Θερμοκρασία Βάσης: 60°C
Χρόνος Ζυμώματος: 5′ αργό / 4′ Γρήγορο
Θερμοκρασία Ζύμης: 24-25°C
Κόψιμο Ζύμης / Στρογγύλεμα: Σε λαμαρίνα 2.500γρ. (40×30 Λαμαρίνα)
Στόφα: 60′ στ. 30°C 80%Hgr
Ψήσιμο: 50′ στ. 230>200°C


Lesaffre Hellas
Πολιτική Cookies Αναλυτικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.

Μπορείτε να προσαρμόσετε όλες τις ρυθμίσεις cookie σας μεταβαίνοντας στις καρτέλες στην αριστερή πλευρά.