fbpx

Ψωμί Βουνίσιο

Ψωμί Βουνίσιο

Σ’ ένα μοναδικό συνδυασμό με βύνη σίκαλης, φλοιό σταριού και καρυκεύματα , εκπληκτική γεύση και άρωμα

ΥΛΙΚΑ:
Αλεύρι κίτρινο τ Μ: 3.300γρ.
Αλεύρι σικάλεως: 3.300γρ.
Αλεύρι τ 70% δυνατό: 3.400γρ.
ΣΥ ΝΟΛΟ ΑΛΕΥΡΩΝ: 10.000γρ.
Αλάτι: 200γρ.
Μαγιά νωπή ΜΠΛΕ ΧΕΛΙΔΟΝΙ *: 80γρ.
MAGIMIX*: 100γρ.
Πάστα προζυμιού AS 300P*: 300γρ.
Νερό: 6.500ml

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
• Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο για 8 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 3 λεπτά στην γρήγορη ή στο αργό ζυμωτήριο για 20 – 25 λεπτά.
• Θερμοκρασία ζύμης: 26 – 27°C
• Διάρκεια ξεκούρασης ζύμης: 90 λεπτά
• Κόβουμε σε τεμάχια βάρους: 1000g
• Πλάθουμε σε μεγάλα καρβέλια
• Στόφα: Θερμοκρασία: 33°C
• Σχετική Υγρασία: 75%, Χρόνος: 50 λεπτά
• Ψήσιμο με λίγο ατμό: Θερμοκρασία: 230°C, Χρόνος: 70-75 λεπτά

* ΜΠΛΕ ΧΕΛΙΔΟΝΙ νωπή πιεστή μαγιά αρτοποιίας σε καλούπια. Σταθερή διαχρονική αξία. Σίγουρο αποτέλεσμα!
* MAGIMIX για εξαιρετική εμφάνιση, όγκο, τραγανή κόρα με υπέροχο χρώμα, ομοιογενή μαλακή ψίχα και φρεσκάδα στα λευκά και εκλεκτά αρτοσκευάσματα.
* LIVENDO AS300P προζύμι σίκαλης, σε μορφή πάστας, σ’ ένα μοναδικό συνδυασμό με βύνη σίκαλης, φλοιό σταριού και καρυκεύματα για εκπληκτικές γεύσεις και αρώματα στις δημιουργίες σας.