Ψωμάκια με σκόρδο και ρίγανη

Ψωμάκια με σκόρδο και ρίγανη

Ξεχωριστά γευστικά λαχταριστά ψωμάκια ικανά να πάρουν την θέση ενός ολόκληρου γεύματος.

ΥΛΙΚΑ:
Αλεύρι κίτρινο τ Μ: 6.000γρ.
Αλεύρι τύπου 55%: 4.000γρ.
ΣΥ ΝΟΛΟ ΑΛΕΥΡΩΝ: 10.000γρ.
Αλάτι: 180γρ.
Μαργαρίνη: 800γρ.
Σκόρδο σε σκόνη: 60γρ.
Ρίγανη: 40γρ.
Μαγιά νωπή ΜΠΛΕ ΧΕΛΙΔΟΝΙ*: 250γρ.
MAGIMIX SOFTNESS*: 100γρ.
LIVENDO AS75L*: 500γρ.
Νερό: 6.000ml.

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
• Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο για4 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 7 λεπτά στην γρήγορη ή στο αργό ζυμωτήριο για 20 – 25 λεπτά.
• Θερμοκρασία ζύμης: 26 – 27°C
• Διάρκεια ξεκούραση ζύμης: 10 λεπτά
• Κόβουμε σε τεμάχια βάρους: 80g
• Τοποθετούμε άμορφα τεμάχια σε στρογγυλές θήκες σιλικόνης.
• Στόφα: Θερμοκρασία: 35°C, Σχετική Υγρασία: 75%, Χρόνος: 40 λεπτά
• Τοποθετούμε σε λαμαρίνες ή σε τελάρο και χαράζουμε τη ζύμη
• Ψήσιμο: Θερμοκρασία: 230°C, Χρόνος: 18-20 λεπτά

* ΜΠΛΕ ΧΕΛΙΔΟΝΙ νωπή πιεστή μαγιά αρτοποιίας σε καλούπια. Σταθερή διαχρονική αξία. Σίγουρο αποτέλεσμα!
* MAGIMIX SOFTNESS για μαλακότητα και διατήρηση της φρεσκάδας των μαλακών αρτοσκευασμάτων όπως ψωμί τοστ, ψωμάκια για χάμπουργκερ, πιττάκια, μπριός, ντόνατς, τσουρέκια, croissant κλπ.
* LIVENDO AROME AS75L υγρό προζύμι, από σίκαλη & βύνη σιταριού για εξαιρετικά γευστικά χαρακτηριστικά, αρώματα και εμφάνιση.



Lesaffre Hellas
Πολιτική Cookies Αναλυτικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.

Μπορείτε να προσαρμόσετε όλες τις ρυθμίσεις cookie σας μεταβαίνοντας στις καρτέλες στην αριστερή πλευρά.