Χωριάτικη Μπαγκέτα

Χωριάτικη Μπαγκέτα

ΥΛΙΚΑ
Αλεύρι κίτρινο τύπου τ Μ: 7.000γρ.
Αλεύρι τ 70% δυνατό: 3.000γρ.
Σύνολο Αλεύρων: 10.000γρ.1
Αλάτι: 200γρ.
LIVENDO OLASENA*: 400γρ.
Νερό: 7.500γρ.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

• Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο για 6 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 4 λεπτά
στην γρήγορη.
• Θερμοκρασία ζύμης: 26 – 27° C
• Διάρκεια ξεκούρασης ζύμης: 45 λεπτά
• Κόβουμε σε τεμάχια βάρους: 400γρ.
• Πλάθουμε σε σχήμα μπαγκέτας.
Στόφα: Θερμοκρασία: 35° C, Σχετική Υγρασία: 75%, Χρόνος: 45 λεπτά.
Χαράζουμε τη ζύμη.
Ψήσιμο: Θερμοκρασία: 235° C, Χρόνος: 30 – 35 λεπτά.

* LIVENDO OLASENA με προζύμι για αυθεντική γεύση και άρωμα παραδοσιακού ψωμιού. Δεν χρειάζεται να
προστεθεί μαγιά.



Lesaffre Hellas
Πολιτική Cookies Αναλυτικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.

Μπορείτε να προσαρμόσετε όλες τις ρυθμίσεις cookie σας μεταβαίνοντας στις καρτέλες στην αριστερή πλευρά.