Χωριάτικη Μπαγκέτα
ΥΛΙΚΑ
Αλεύρι κίτρινο τύπου τ Μ: 7.000γρ.
Αλεύρι τ 70% δυνατό: 3.000γρ.
Σύνολο Αλεύρων: 10.000γρ.1
Αλάτι: 200γρ.
LIVENDO OLASENA*: 400γρ.
Νερό: 7.500γρ.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
• Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο για 6 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 4 λεπτά
στην γρήγορη.
• Θερμοκρασία ζύμης: 26 – 27° C
• Διάρκεια ξεκούρασης ζύμης: 45 λεπτά
• Κόβουμε σε τεμάχια βάρους: 400γρ.
• Πλάθουμε σε σχήμα μπαγκέτας.
Στόφα: Θερμοκρασία: 35° C, Σχετική Υγρασία: 75%, Χρόνος: 45 λεπτά.
Χαράζουμε τη ζύμη.
Ψήσιμο: Θερμοκρασία: 235° C, Χρόνος: 30 – 35 λεπτά.
* LIVENDO OLASENA με προζύμι για αυθεντική γεύση και άρωμα παραδοσιακού ψωμιού. Δεν χρειάζεται να
προστεθεί μαγιά.