fbpx

Φόρμα του τοστ πολύσπορη ανοιχτού τύπου

Φόρμα του τοστ πολύσπορη ανοιχτού τύπου

Η αρχαία τεχνική των Σλάβων τώρα στην Αρτοθήκη σας για την παραγωγή πολύσπορου ψωμιού φόρμας για μεγάλη διατηρησιμότητα , ζουμερή και αφράτη ψίχα με πολύ λεπτή κόρα και πλούσια προζυμένια γεύση.
Υλικά:
Αλεύρι άσπρο δυνατό Τ.70%: 3.000γρ. / 100.0%
Νερό: 1.500γρ. / 50.0%
Αλάτι: 30γρ. / 1.0%
Ζάχαρη: 60γρ. / 2.0%
Μαγιά μπλέ χελιδόνι: 105γρ. / 3.5%
Magimix: 30γρ. / 1.0%
Zavarka βύνης: 300γρ. / 10.0%
Zavarka πολύσπορο: 900γρ. / 30.0%
ΣΥΝΟΛΟ: 5.925γρ. / 197.5%

Διαδικασία:
Τύπος Μίξερ: Σπιράλ
Θερμοκρασία Βάσης: 56°C
Χρόνος Ζυμώματος: 3΄ αργό / 10΄ γρήγορο
Θερμοκρασία Ζύμης: 23-25°C
Ξεκούραση: 20 λεπτά
Κόψιμο Ζύμης: 900γρ. / στρογγύλεμα
Ξεκούραση: 10 λεπτά
Στόφα: 90 λεπτά / 33°C – 80%Hgr
Ψήσιμο: 40 λεπτά 220>210°C