fbpx

Τσιαπατάκι με πιπεριά, ελιά και πέστο βασιλικού

Τσιαπατάκι με πιπεριά, ελιά και πέστο βασιλικού

ΥΛΙΚΑ
Αλεύρι δυνατό Τ.70%: 1200γρ. – 60.0%
Αλεύρι ολικής Τ.90%: 400γρ. – 20.0%
Αλεύρι Super Αμερικής: 400γρ. – 20.0%
Νερό: 1140γρ. – 57.0%
Αλάτι: 30γρ. – 1.5%
Μαγιά νωπή Mπλε Χελιδόνι: 40γρ. – 2.0%
Ελαιόλαδο: 100γρ. – 5.0%
Magimix Clean Label: 20γρ. – 1.0%
Livendo AS75L Arome: 80γρ. – 4.0%
ΣΥΝΟΛΟ: 3410γρ. – 170.5%

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Τύπος Μίξερ: Σπιράλ
Θερμοκρασία Βάσης: 58°C
Χρόνος Ζυμώματος : 3′ Αργό / 8′ Γρήγορο / 4′ Αργό
Θερμοκρασία Ζύμης: 24-26°C
Ξεκούραση: 45′
Κόψιμο Ζύμης: 150γρ.
Στόφα: 25′ στ. 30°C 80%Hgr
Ψήσιμο: 20′ στ. 220>215°C