Τσιαπατάκι με λιαστή και ελιές
Γευστικό υγιεινό σνακ που ανεβάζει τον πήχη για τους ανταγωνιστές σας.
ΥΛΙΚΑ:
Αλεύρι κίτρινο τ Μ: 7.000γρ.
Αλεύρι τύπου 55%: 3.000γρ.
ΣΥ ΝΟΛΟ ΑΛΕΥΡΩΝ: 10.000γρ.
Αλάτι: 280γρ.
LIVENDO OLASENA*: 400γρ.
Ελιές ροδέλα (πράσινη&μαύρη)**: 2000γρ.
Λιαστή ντομάτα ψιλοκομμένη ** :700γρ.
Νερό: 7.500ml.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
• Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο για 4 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 8 λεπτά στην γρήγορη.
** Μετά το τέλος του ζυμώματος προσθέτουμε τις ελιές και την ντομάτα και ζυμώνουμε για 2 λεπτά στην αργή ταχύτητα.
• Θερμοκρασία ζύμης: 26 – 27°C
• Διάρκεια ξεκούραση ζύμης: 150 λεπτά.
• Κόβουμε σε τεμάχια σχήματος σταμπάτας.
• Τοποθετούμε σε λαμαρίνες ή σε τελάρο.
• Παραμονή στο περιβάλλον. Χρόνος: 15-20 λεπτά
• Ψήσιμο: Θερμοκρασία: 230°C, Χρόνος: 20-22 λεπτά
* LIVENDO OLASENA με προζύμι για αυθεντική γεύση και άρωμα παραδοσιακού ψωμιού. Δεν χρειάζεται να προστεθεί μαγιά.