Τσιαπατάκι με λιαστή και ελιές

Τσιαπατάκι με λιαστή και ελιές

Γευστικό υγιεινό σνακ που ανεβάζει τον πήχη για τους ανταγωνιστές σας.

ΥΛΙΚΑ:
Αλεύρι κίτρινο τ Μ: 7.000γρ.
Αλεύρι τύπου 55%: 3.000γρ.
ΣΥ ΝΟΛΟ ΑΛΕΥΡΩΝ: 10.000γρ.
Αλάτι: 280γρ.
LIVENDO OLASENA*: 400γρ.
Ελιές ροδέλα (πράσινη&μαύρη)**: 2000γρ.
Λιαστή ντομάτα ψιλοκομμένη ** :700γρ.
Νερό: 7.500ml.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
• Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο για 4 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 8 λεπτά στην γρήγορη.
** Μετά το τέλος του ζυμώματος προσθέτουμε τις ελιές και την ντομάτα και ζυμώνουμε για 2 λεπτά στην αργή ταχύτητα.
• Θερμοκρασία ζύμης: 26 – 27°C
• Διάρκεια ξεκούραση ζύμης: 150 λεπτά.
• Κόβουμε σε τεμάχια σχήματος σταμπάτας.
• Τοποθετούμε σε λαμαρίνες ή σε τελάρο.
• Παραμονή στο περιβάλλον. Χρόνος: 15-20 λεπτά
• Ψήσιμο: Θερμοκρασία: 230°C, Χρόνος: 20-22 λεπτά

* LIVENDO OLASENA με προζύμι για αυθεντική γεύση και άρωμα παραδοσιακού ψωμιού. Δεν χρειάζεται να προστεθεί μαγιά.



Lesaffre Hellas
Πολιτική Cookies Αναλυτικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.

Μπορείτε να προσαρμόσετε όλες τις ρυθμίσεις cookie σας μεταβαίνοντας στις καρτέλες στην αριστερή πλευρά.