Σταφιδόψωμο

Σταφιδόψωμο

Απόλυτα γευστικό και υγιεινό σνακ για όλες τις ώρες τις ημέρας , μπορεί να κερδίσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Εξαιρετικά γευστικά χαρακτηριστικά για όλες τις ηλικίες .

ΥΛΙΚΑ:
Αλεύρι τύπου 55%: 8.000γρ.
Αλεύρι τ 70% δυνατό: 2.000γρ.
ΣΥ ΝΟΛΟ ΑΛΕΥΡΩΝ: 10.000γρ.
Αλάτι: 180γρ.
Ζάχαρη: 2.000γρ.
Κανέλλα: 90γρ.
Μοσχοκάρυδο: 40γρ.
Μαργαρίνη: 180γρ.
Σταφίδες (μαύρη & ξανθιά)**: 2,5000γρ.
Μαγιά νωπή ΧΡΥΣΟ ΧΕΛΙΔΟΝΙ *: 300γρ.
MAGIMIX*: 100γρ.
LIVENDO AS 75L*: 500γρ.
Νερό: 5.000γρ. 50

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
• Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο για 4 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 9 λεπτά στην γρήγορη ή στο αργό ζυμωτήριο για 20 – 25 λεπτά.
• **Ρίχνουμε τις σταφίδες στο ζυμωτήριο 1 λεπτό πριν από το τέλος του ζυμώματος.
• Θερμοκρασία ζύμης: 26 – 27°C
• Διάρκεια ξεκούραση ζύμης: 30 λεπτά
• Κόβουμε σε τεμάχια βάρους: 120g
• Τοποθετούμε άμορφα στην λαμαρίνα.
• Στόφα: Θερμοκρασία: 35°C, Σχετική Υγρασία: 75%, Χρόνος: 50 λεπτά
Ψήσιμο με ατμό: Θερμοκρασία: 230°C, Χρόνος: 20-22 λεπτά

*ΧΡΥΣΟ ΧΕΛΙΔΟΝΙ μοναδική νωπή πιεστή μαγιά σε καλούπια, ειδική για γλυκά ζυμάρια μαγιάς (με 8% ζάχαρη και πάνω). Εκπληκτικά αποτελέσματα!
*MAGIMIX για εξαιρετική εμφάνιση, όγκο, τραγανή κόρα με υπέροχο χρώμα, ομοιογενή μαλακή ψίχα και φρεσκάδα στα λευκά και εκλεκτά αρτοσκευάσματα.
* LIVENDO AROME AS75L υγρό προζύμι, από σίκαλη & βύνη σιταριού για εξαιρετικά γευστικά χαρακτηριστικά, αρώματα και εμφάνιση στα αρτοσκευάσματα. Διευκολύνει το πλάσιμο της ζύμης και την διαδικασία παραγωγής.



Lesaffre Hellas
Πολιτική Cookies Αναλυτικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.

Μπορείτε να προσαρμόσετε όλες τις ρυθμίσεις cookie σας μεταβαίνοντας στις καρτέλες στην αριστερή πλευρά.