Προζυμένιο ψωμί με καρύδια

Προζυμένιο ψωμί με καρύδια

Υλικά:
Αλεύρι δυνατό Τ.70%: 3000γρ. – 100.0%
Νερό: 1500γρ. – 50.0%
Αλάτι: 24γρ. – 0.8%
Μαγιά νωπή Μπλε Χελιδόνι: 60γρ. – 2.0%
Magimix: 30γρ. – 1.0%
Προζύμι Livendo Zavarka Dinkel: 1200γρ. – 40.0%
ΣΥΝΟΛΟ: 5814γρ. – 193.8%
Καρύδια: 580γρ. – 10.0%

Διαδικασία:
Τύπος Μίξερ: Σπιραλ
Θερμοκρασία Βάσης: 60°C
Χρόνος Ζυμώματος: Αργό 4′ / Γρήγορο 6’/ Αργό 2′
Θερμοκρασία Ζύμης: 22-24°C
Ξεκούραση: 60′ λεπτά σε θερμοκρασία περιβάλλοντος
Κόψιμο / Στρογγύλεμα Ζύμης: 500γρ. / Ναι
Ξεκούραση: 10’λεπτά
Πλάσιμο: Σε σχήμα ωοειδές
Στόφα: 60′ λεπτά στ. 30°C 75% Hgr
Ψήσιμο: 40′- 45′ λεπτά στ. 235>215°C


Lesaffre Hellas
Πολιτική Cookies Αναλυτικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.

Μπορείτε να προσαρμόσετε όλες τις ρυθμίσεις cookie σας μεταβαίνοντας στις καρτέλες στην αριστερή πλευρά.