Πρέτσελ

Πρέτσελ

Υλικά:
Αλεύρι Super Αμερικής: 3000γρ. – 100.0%
Αλάτι: 60γρ. – 2.0%
Ζάχαρη: 60γρ. – 2.0%
Μαργαρίνη: 300γρ. – 10.0%
Μαγιά νωπή ΜΠΛΕ ΧΕΛΙΔΟΝΙ: 150γρ. – 5.0%
Σταφιδίνη: 30γρ. – 1.0%
Νερό: 1560γρ. – 52.0%
MAGIMIX ICE: 30γρ. – 1.0%
ΣΥΝΟΛΟ: 5190γρ. – 173.0%
Για την επάλειξη:
Νερό χλιαρό: 1000γρ.
Καυστική σόδα (Υδροξείδιο του Νατρίου): 25γρ.
Αλάτι χοντρό για το πασπάλισμα

Διαδικασία:
Τύπος Μίξερ: Σπιράλ
Θερμοκρασία Βάσης: 58°C
Χρόνος Ζυμώματος: Αργό 3′ / Γρήγορο 6′
Θερμοκρασία Ζύμης: 22-24°C
Κόψιμο Ζύμης: 120γρ.
Πλάσιμο: Πρέτσελ
Ξεκούραση: 10′
Αποθήκευση: Στην κατάψυξη
Τελικό προϊόν: Βουτάμε στο μείγμα με την καυστική σόδα και πασπαλίζουμε με αλάτι, στην συνέχεια χαράζουμε και ψήνουμε.
Ψήσιμο: 15′ στ. 220>210°C


Lesaffre Hellas
Πολιτική Cookies Αναλυτικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.

Μπορείτε να προσαρμόσετε όλες τις ρυθμίσεις cookie σας μεταβαίνοντας στις καρτέλες στην αριστερή πλευρά.