Πεϊνερλάκια μεσογειακά

Πεϊνερλάκια μεσογειακά

Υλικά:
Αλεύρι άσπρο δυνατό Τ.70%: 1600γρ. – 80.0%
Αλεύρι κίτρινο ψιλό Τ.Μ.: 400γρ. – 20.0%
Νερό: 1200γρ. – 60.0%
Αλάτι: 40γρ. – 2.0%
Ζάχαρη: 60γρ. – 3.0%
Μαγιά νωπή Μπλε Χελιδόνι: 40γρ. – 2.0%
Ηλιέλαιο: 60γρ. – 3.0%
Magimix Relax: 20γρ. – 1.5%
Inventis Semolina Crakers Taste: 80γρ. – 4.0%
ΣΥΝΟΛΟ: 3500γρ. – 175.5%
Για την Γέμιση:
Φέτα τριμμένη: 1000γρ.
Πιπεριά κόκκινη: 2τμχ
Πιπεριά πράσινη: 2τμχ
Πέστο βασιλικού: 2 κ.γ.

Διαδικασία:
Τύπος Μίξερ: Σπιράλ
Θερμοκρασία Βάσης: 60°C
Χρόνος Ζυμώματος: 3΄ Αργό / 6′ Γρήγορο
Θερμοκρασία Ζύμης: 25-27°C
Ξεκούραση: 35′ στ. 22°C
Κόψιμο / Στρογγύλεμα Ζύμης: 80γρ. / Ναι
Προϊόν: Πεϊνερλάκια
Στόφα: 10′ στ. 30°C 75%Hgr
Ψήσιμο: 12′ στ. 235>225°C


Lesaffre Hellas
Πολιτική Cookies Αναλυτικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.

Μπορείτε να προσαρμόσετε όλες τις ρυθμίσεις cookie σας μεταβαίνοντας στις καρτέλες στην αριστερή πλευρά.