Παβέ – Καρβέλι

Παβέ – Καρβέλι

ΥΛΙΚΑ

Αλεύρι τ 55%: 5.000γρ.
Αλεύρι τ 70% δυνατό: 5.000γρ.
Σύνολο Αλεύρων: 10.000γρ.
Αλάτι: 200γρ.
Μαγιά νωπή ΜΠΛΕ ΧΕΛΙΔΟΝΙ: 220γρ.
LIVENDO AS75L*: 500γρ.
Νερό ~7.000γρ.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο για 5 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 7 λεπτά
στην γρήγορη
• Θερμοκρασία ζύμης: 26 – 27° C
• Διάρκεια ξεκούρασης ζύμης: 30 λεπτά
• Κόβουμε σε τεμάχια βάρους: 900γρ.
• Πλάθουμε καρβέλια
• Τοποθετούμε ανάποδα σε αλευρωμένο πανί
Στόφα: Θερμοκρασία: 35° C, Σχετική Υγρασία: 75%, Χρόνος: 60 λεπτά
Χαράζουμε: διάφορα σχέδια
Ψήσιμο με ατμό: Θερμοκρασία: 230° C, Χρόνος: 65 – 70 λεπτά.

*LIVENDO AROME AS75L υγρό προζύμι, από σίκαλη & βύνη σιταριού για εξαιρετικά γευστικά χαρακτηριστικά,
αρώματα και εμφάνιση στα αρτοσκευάσματα. Διευκολύνει το πλάσιμο της ζύμης και την διαδικασία παραγωγής.



Lesaffre Hellas
Πολιτική Cookies Αναλυτικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.

Μπορείτε να προσαρμόσετε όλες τις ρυθμίσεις cookie σας μεταβαίνοντας στις καρτέλες στην αριστερή πλευρά.