Μπριός Ατομικό

Μπριός Ατομικό

ΥΛΙΚΑ
Αλεύρι τ 55%: 10.000γρ.
Αλάτι: 200γρ.
Μαγιά νωπή ΧΡΥΣΟ ΧΕΛΙΔΟΝΙ*: 450γρ.
MAGIMIX SOFTNESS*: 100γρ.
Βούτυρο 82% (σε κύβους): 2.000γρ.
Ζάχαρη: 1.200γρ.
Αυγά ολόκληρα: 3.000γρ.
LIVENDO LVBD3000*: 600γρ.
Νερό ή Γάλα: 2.500γρ.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

• Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο για 5 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 5 λεπτά στην γρήγορη.
• Θερμοκρασία ζύμης: 25 – 27° C
• Διάρκεια ξεκούρασης ζύμης: 45 λεπτά.
• Κόβουμε σε τεμάχια βάρους: 40γρ.
• Πλάθουμε σε σφαιρικό σχήμα και τοποθετούμε σε λαμαρίνες.
Στόφα: Θερμοκρασία: 28° C, Σχετική Υγρασία: 75%, Χρόνος: 1 ώρα και 45 λεπτά.
Ψήσιμο: Θερμοκρασία: 180° C, Χρόνος: 15 – 20 λεπτά.

*ΧΡΥΣΟ ΧΕΛΙΔΟΝΙ μοναδική νωπή πιεστή μαγιά σε καλούπια, ειδική για γλυκά ζυμάρια μαγιάς (με 8% ζάχαρη και πάνω). Εκπληκτικά αποτελέσματα!
*MAGIMIX SOFTNESS για μαλακότητα και διατήρηση της φρεσκάδας των μαλακών αρτοσκε υασμάτων όπως ψωμί τοστ, ψωμάκια για χάμπουργκερ, πιττάκια, μπριός, ντόνατς, τσουρέκια, croissant κλπ.
*LIVENDO LVBD3000 υγρό ζωντανό προζύμι από σκληρό σιτάρι αναδεικνύει και ενισχύει τα αυθεντικά γευστικά χαρακτηριστικά και αρώματα στα παρασκευάσματα από γλυκά ζυμάρια μαγιάς, όπως τσουρέκια, croissant κλπ όπως και στα αρτοσκευάσματα πολυτελείας. Εξασφαλίζει εξαιρετική διατηρησιμότητα. Προσδίδει μοναδικές ιδιότητες στα ζυμάρια διευκολύνοντας την διαδικασία παραγωγής και προσφέρει σταθερότητα στο αποτέλεσμα. Έτοιμο για άμεση χρήση ή για αργές ωριμάνσεις και αναπιάσματα.



Lesaffre Hellas
Πολιτική Cookies Αναλυτικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.

Μπορείτε να προσαρμόσετε όλες τις ρυθμίσεις cookie σας μεταβαίνοντας στις καρτέλες στην αριστερή πλευρά.