fbpx

Μπαγκετίνι

Μπαγκετίνι

Αυθεντική γεύση και συνταγή για να ξεχωρίσετε.

ΥΛΙΚΑ:
Αλεύρι κίτρινο τ Μ: 7.000γρ.
Αλεύρι τ 70% δυνατό: 3.000γρ.
ΣΥ ΝΟΛΟ ΑΛΕΥΡΩΝ: 10.000γρ.
Αλάτι: 200γρ.
LIVENDO OLASENA*: 400γρ.
Νερό: 6.500ml

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
• Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο για 3 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 5 λεπτά στην γρήγορη ή στο αργό ζυμωτήριο για 20 – 25 λεπτά.
• Θερμοκρασία ζύμης: 26 – 27°C
• Διάρκεια ξεκούραση ζύμης: 10 λεπτά
• Κόβουμε σε τεμάχια βάρους: 100g
Πλάθουμε σε μικρά φρατζολάκια.
• Τοποθετούμε σε λαμαρίνες ή σε τελάρο.
• Στόφα: Θερμοκρασία: 35°C, Σχετική Υγρασία: 75%,
Χρόνος: 45 λεπτά
• Ψήσιμο με ατμό: Θερμοκρασία: 230°C, Χρόνος: 20-25 λεπτά

* LIVENDO OLASENA με προζύμι για αυθεντική γεύση και άρωμα παραδοσιακού ψωμιού. Δεν χρειάζεται να προστεθεί μαγιά.