Μπάρες Βρώμης

Μπάρες Βρώμης

Υλικά:
Αλεύρι Ζαχαροπλαστικής: 1000γρ. – 100.0%
Νιφάδες Βρώμης: 50γρ. – 5.0%
Ζάχαρη Καστανή: 300γρ. – 30.0%
Μέλι: 100γρ. – 10.0%
Βούτυρο 82%: 350γρ. – 35.0%
Αυγά: 150γρ. – 15.0%
Baking powder: 30γρ. – 3.0%
Βανιλίνη: 5γρ. – 0.5%
Κρανμπερι: 150γρ. – 15.0%
Ξηροί καρποί: 150γρ. – 15.0%
Αμύγδαλο: 80γρ. – 0.8%
Φυστίκι Αιγίνης: 80γρ. – 0.8%
Προζύμι Livendo Zavarka Βρώμης: 200γρ. – 20.0%
ΣΥΝΟΛΟ: 2645γρ. – 250.1%

Διαδικασία:
Ζύμωμα: Προσθέτουμε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ εκτός από τα φρούτα, τους ξηρούς καρπούς, το αμύγδαλο και το φυστίκι. Στη συνέχεια χτυπάμε με το φτερό μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά μας και να γίνει μία ζύμη. Έπειτα προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε μέχρι να ενσωματωθούν καλά.
Μορφοποίηση: Απλώνουμε ομοιόμορφα την ζύμη μας σε ένα ταψάκι 30×40 εκ., και διακοσμούμε από πάνω με φιλέ αμύγδαλο ή νιφάδες βρώμης. Το βάρος της ζύμης στο ταψάκι για αυτές τις διαστάσεις είναι 2.500γρ (ανάλογα βέβαια το βάρος της μπάρας που επιθυμούμε).
Ψήσιμο: 20′- 25′ λεπτά στ. 190°C. Αφήνουμε να κρυώσει το ταψάκι μας και στη συνέχεια κόβουμε σε σχήμα μπάρας στις διαστάσεις που επιθυμούμε.


Lesaffre Hellas
Πολιτική Cookies Αναλυτικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.

Μπορείτε να προσαρμόσετε όλες τις ρυθμίσεις cookie σας μεταβαίνοντας στις καρτέλες στην αριστερή πλευρά.