Μεσογειακό

Μεσογειακό

Παροδοσιακό ψωμί με δισικό προζύμι χωρίς την ανάγκη προσθήκης μαγιάς.

ΥΛΙΚΑ:
Αλεύρι τύπου 55%: 1.000γρ.
Αλεύρι 70% δυνατό: 1.000γρ.
ΣΥΝΟΛΟ ΑΛΕΥΡΩΝ: 2.000γρ.
Μαργαρίνη: 80γρ.
Αλάτι: 40γρ.
Blend Olasena: 80γρ.
Νερό 1.100γρ.
ΣΥΝΟΛΟ ΒΑΡΟΥΣ 3.300γρ.

 

• Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο 3 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 6 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα. Θερμοκρασία βάσης 60.
• Θερμοκρασία ζύμης: 26°C
• Διάρκεια ξεκούραση ζύμης: 10 λεπτά, σε θερμοκρασία περιβάλλοντος 24°C.
• Κόβουμε σε τεμάχια βάρους: 1000γρ.
• Ξεκούραση μετά το κόψιμο 5 λεπτά.
• Άνοιγμα με πλάστη.
• Γεμίζουμε με τα υλικά της επιλογής μας.
• Τοποθετούμε σε λαμαρίνες.
• Στόφα: Θερμοκρασία: 33°C, Σχετική Υγρασία: 75%,
Χρόνος: 35 – 40 λεπτά
• Ψήσιμο: Θερμοκρασία: 230°C,
Χρόνος: 24 – 26 λεπτά

*Blend Olas ena, με προζύμι για αυθεντική γεύση και άρωμα παραδοσιακού ψωμιού. Δεν χρειάζεται να προστεθεί μαγιά.



Lesaffre Hellas
Πολιτική Cookies Αναλυτικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.

Μπορείτε να προσαρμόσετε όλες τις ρυθμίσεις cookie σας μεταβαίνοντας στις καρτέλες στην αριστερή πλευρά.