Λαγανάκι

Λαγανάκι

Σταθερή διαχρονική αξία. Σίγουρο αποτέλεσμα!

ΥΛΙΚΑ:
Αλεύρι κίτρινο τ Μ: 8.000γρ.
Αλεύρι τ 70% δυνατό: 2.000γρ.
ΣΥ ΝΟΛΟ ΑΛΕΥΡΩΝ: 10.000γρ.
Αλάτι: 200γρ.
Ελαιόλαδο: 500γρ.
Μαγιά νωπή ΜΠΛΕ ΧΕΛΙΔΟΝΙ*: 300γρ.
MAGIMIX RELAX*: 120γρ.
LIVENDO ΣΤΑΡΕΝΙΟ AF76L*: 600γρ.
Νερό: 6.500ml.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
• Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο για 5 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 4 λεπτά στην γρήγορη ή στο αργό ζυμωτήριο για 20 λεπτά.
• Θερμοκρασία ζύμης: 26 – 27°C
• Διάρκεια ξεκούραση ζύμης: 5 λεπτά
• Κόβουμε σε τεμάχια βάρους: 100g
• Πλάθουμε σε μπαλάκια ζύμης
• Διάρκεια ξεκούραση ζύμης: 10 λεπτά.
• Ανοίγουμε με πλάστη ή σε σφολιατομηχανή σε μορφή μικρής λαγάνας.
• Εμβάπτιση σε νερό και σε σουσάμι και τοποθέτηση σε λαμαρίνα η τελάρο.
• Στόφα: Θερμοκρασία: 35°C, Σχετική Υγρασία: 75, Χρόνος: 35 λεπτά
• Ψήσιμο με λίγο ατμό: Θερμοκρασία: 230°C, Χρόνος: 18-20 λεπτά

* ΜΠΛΕ ΧΕΛΙΔΟΝΙ νωπή πιεστή μαγιά αρτοποιίας σε καλούπια. Σταθερή διαχρονική αξία. Σίγουρο αποτέλεσμα!
* MAGIMIX RELAX για ελαχιστοποίηση του μαζέματος των ζυμαριών, διευκολύνοντας το άνοιγμα χωρίς σχισίματα.
* LIVENDO ΣΤΑΡΕΝΙ Ο AF76L υγρό προζύμι, από σιτάρι, για παραδοσιακά γευστικά χαρακτηριστικά και αρώματα.



Lesaffre Hellas
Πολιτική Cookies Αναλυτικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.

Μπορείτε να προσαρμόσετε όλες τις ρυθμίσεις cookie σας μεταβαίνοντας στις καρτέλες στην αριστερή πλευρά.