Κουλούρι με Σουσάμι

Κουλούρι με Σουσάμι

ΥΛΙΚΑ
Αλεύρι τ 70% δυνατό: 9.000γρ.
Αλεύρι κίτρινο τ Μ: 1.000γρ.
Σύνολο Αλεύρων: 10.000γρ.
Αλάτι: 180γρ.
Μαγιά νωπή ΧΡΥΣΟ ΧΕΛΙΔΟΝΙ*: 200γρ.
MAGIMIX*: 100γρ.
LIVENDO LVBD3000: 500γρ.
Ζάχαρη: 400γρ.
Μέλι: 500γρ.
Ελαιόλαδο: 300γρ.
Νερό: 5.200γρ.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

• Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο για 4 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 9 λεπτά στην γρήγορη.
• Θερμοκρασία ζύμης: 26 – 27° C
• Διάρκεια ξεκούρασης ζύμης: 15 λεπτά στο περιβάλλον.
• Κόβουμε σε τεμάχια βάρους: 50γρ.
• Πλάθουμε σε φιτίλια, τα πλέκουμε ανά δύο και κλείνουμε σε στρογ γυλό σχήμα.
• Βαπτίζουμε σε νερό, τα ρίχνουμε σε λεκάνη με σουσάμι και τα τοπ οθετούμε σε λαμαρίνα.
Στόφα: Θερμοκρασία: 35° C, Σχετική Υγρασία: 75%, Χρόνος: 35 λεπτά.

Ψήσιμο με ατμό: Θερμοκρασία: 235° C, Χρόνος: 16 – 18 λεπτά.

*ΧΡΥΣΟ ΧΕΛΙΔΟΝΙ μοναδική νωπή πιεστή μαγιά σε καλούπια, ειδική για γλυκά ζυμάρια μαγιάς (με 8% ζάχαρη και πάνω). Εκπληκτικά αποτελέσματα!
*MAGIMIX για εξαιρετική εμφάνιση, όγκο, τραγανή κόρα με υπέροχο χρώμα, ομοιογενή μαλακή ψίχα και φρεσκάδα  στα λευκά και εκλεκτά αρτοσκευάσματα.



Lesaffre Hellas
Πολιτική Cookies Αναλυτικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.

Μπορείτε να προσαρμόσετε όλες τις ρυθμίσεις cookie σας μεταβαίνοντας στις καρτέλες στην αριστερή πλευρά.