Ζύμη κουρού πολύσπορη

Ζύμη κουρού πολύσπορη

Υλικά:
Αλεύρι Super Αμερικής: 700γρ. – 35.0%
Αλεύρι Τ.55%: 1300γρ. – 65.0%
Αυγά: 320γρ. – 16.0%
Λιπαρά: 800γρ. – 40.0%
Γάλα: 600γρ. – 30.0%
Αλάτι: 40γρ. – 2.0%
Ζάχαρη: 80γρ. – 4.0%
Baking powder: 40γρ. – 2.0%
Μαγιά νωπή Μπλε Χελιδόνι: 70γρ. – 3.5%
Zavarka Πολύσπορο: 400γρ. – 20.0%
ΣΥΝΟΛΟ: 4350γρ. – 217.5%

Διαδικασία:
Τύπος Μίξερ: Σπιράλ
Θερμοκρασία Βάσης: 58°C
Χρόνος Ζυμώματος: 3′ Αργό / 8′ γρήγορο
Θερμοκρασία Ζύμης: 24-26°C
Ξεκούραση: 15′ περιβάλλον
Μορφοποίηση Ζύμης: Ανοίγουμε τη ζύμη μας και κόβουμε το σχήμα και το μέγεθος που επιθυμούμε
Στόφα: 20′ στ. 30°C 80%Hgr
Ψήσιμο: 20′ στ. 220>200°C


Lesaffre Hellas
Πολιτική Cookies Αναλυτικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.

Μπορείτε να προσαρμόσετε όλες τις ρυθμίσεις cookie σας μεταβαίνοντας στις καρτέλες στην αριστερή πλευρά.