Διακοσμητικό ψωμί

Διακοσμητικό ψωμί

Οι πελάτες σας θα εκπλαγούν με την εμφάνιση και την γεύση του .

ΥΛΙΚΑ:
Αλεύρι ολικής άλεσης: 2.000γρ.
Αλεύρι τ 70% δυνατό: 8.000γρ.
ΣΥ ΝΟΛΟ ΑΛΕΥΡΩΝ: 10.000γρ.
Αλάτι 200γρ.
Μαγιά νωπή ΜΠΛΕ ΧΕΛΙΔΟΝΙ *: 80γρ.
MAGIMIX RELAX*: 100γρ.
ΠΑΣΤΑ ΠΡΟΖΥΜΙ ΟΥ AS 300 P*: 200γρ.
Νερό: 6.500ml

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
• Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο για 8 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 3 λεπτά στην γρήγορη ή στο αργό ζυμωτήριο για 20 – 25 λεπτά.
• Θερμοκρασία ζύμης: 26 – 27°C
• Διάρκεια ξεκούραση ζύμης: 60 λεπτά.
• Κόβουμε σε τεμάχια βάρους: 80g
• Πλάθουμε σε μπαλάκια ζύμης και ξεκουράζουμε για 15 λεπτά.
• Ανοίγουμε ένα μπαλάκι σε πίτα με διάμετρο 20 εκατοστών και τοποθετούμε σε αλευρωμένο πανί. Στην συνέχεια αλείφουμε ελαφρά με ηλιέλαιο την περίμετρο της πίτας και
τοποθετούμε 7 μπαλάκια ζύμης περιμετρικά της πίτας.
• Σκεπάζουμε στο περιβάλλον με πανί.
• Χρόνος: 60 λεπτά
• Αναποδογυρίζουμε και τοποθετούμε σε λαμαρίνες.
• Ψήσιμο: Θερμοκρασία: 230°C, Χρόνος: 45-50 λεπτά

* ΜΠΛΕ ΧΕΛΙΔΟΝΙ νωπή πιεστή μαγιά αρτοποιίας σε καλούπια. Σταθερή διαχρονική αξία. Σίγουρο αποτέλεσμα!
* MAGIMIX RELAX για ελαχιστοποίηση του μαζέματος των ζυμαριών, διευκολύνοντας το άνοιγμα χωρίς σχισίματα.
* LIVENDO AS300P προζύμι σίκαλης, σε μορφή πάστας, σ’ ένα μοναδικό συνδυασμό με βύνη σίκαλης, φλοιό σταριού και καρυκεύματα για εκπληκτικές γεύσεις και αρώματα στις δημιουργίες σας.



Lesaffre Hellas
Πολιτική Cookies Αναλυτικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.

Μπορείτε να προσαρμόσετε όλες τις ρυθμίσεις cookie σας μεταβαίνοντας στις καρτέλες στην αριστερή πλευρά.