Βrioche με γλυκιά γέμιση

Βrioche με γλυκιά γέμιση

Υλικά:
Αλεύρι δυνατό Τ.70%: 2000γρ. – 100.0%
Αλάτι: 30γρ. – 1.5%
Ζάχαρη: 200γρ. – 10.0%
Βούτυρο 82%: 240γρ. – 12.0%
Γάλα: 700γρ. – 35.0%
Μαγιά νωπή Χρυσό Χελιδόνι: 140γρ. – 7.0%
Αυγά: 200γρ. – 10.0%
Προζύμι Livendo Deluxe : 100γρ. – 5.0%
ΣΥΝΟΛΟ: 3610γρ. – 180.5%

Διαδικασία:
Τύπος Μίξερ: Σπιράλ
Θερμοκρασία Βάσης: 60°C
Χρόνος Ζυμώματος : 3΄ Αργό / 8′ Γρήγορο
Θερμοκρασία Ζύμης: 24-26°C
Κόψιμο / Στρογγύλεμα Ζύμης: 80γρ.
Στόφα: 25′ στ. 30°C 75%Hgr
Μορφοποίηση Ζύμης: Πατάμε στο κέντρο της ζύμης για να δημιουργήσουμε μία επιφάνεια οπού εκεί θα βάλουμε την γέμιση που έχουμε επιλέξει.
Στόφα:10′ στ. 32°C 75%Hgr
Ψήσιμο: 20′ στ. 185>175°C


Lesaffre Hellas
Πολιτική Cookies Αναλυτικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.

Μπορείτε να προσαρμόσετε όλες τις ρυθμίσεις cookie σας μεταβαίνοντας στις καρτέλες στην αριστερή πλευρά.