Βagel πολύσπορο γλυκό και αλμυρό

Βagel πολύσπορο γλυκό και αλμυρό

Υλικά:
Αλεύρι Super Αμερικής: 1000γρ. – 50.0%
Αλεύρι δυνατό Τ.70%: 1000γρ. – 50.0%
Αλάτι: 30γρ. – 1.5%
Ζάχαρη: 100γρ. – 5.0%
Μαγιά νωπή Μπλε Χελιδόνι: 60γρ. – 3.0%
Λιπαρά: 100γρ. – 5.0%
Νερό: 1100γρ. – 55.0%
Zavarka Πολύσπορο: 600γρ. – 30.0%
ΣΥΝΟΛΟ: 3990γρ. – 199.5%

Διαδικασία:
Τύπος Μίξερ: Σπιράλ
Θερμοκρασία Βάσης: 58°C
Χρόνος Ζυμώματος: 3′ αργό / 6′ Γρήγορο
Θερμοκρασία Ζύμης: 24-25°C
Ξεκούραση: 10′
Κόψιμο Ζύμης / Στρογγύλεμα: 80γρ. / Ναι
Στόφα: 40′ στ. 30°C 80%Hgr
Ψήσιμο: 20′ στ. 220>210°C


Lesaffre Hellas
Πολιτική Cookies Αναλυτικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.

Μπορείτε να προσαρμόσετε όλες τις ρυθμίσεις cookie σας μεταβαίνοντας στις καρτέλες στην αριστερή πλευρά.