fbpx

Αφράτα ψωμάκια για σάντουιτς

Αφράτα ψωμάκια για σάντουιτς

ΝΕΑΝΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ

ΥΛΙΚΑ:
Αλεύρι κίτρινο τύπου Μ: 1.000γρ.
Αλεύρι τ 70% δυνατό: 9.000γρ.
ΣΥ ΝΟΛΟ ΑΛΕΥΡΩΝ: 10.000γρ.
Αλάτι: 180γρ.
Μαγιά νωπή ΜΠΛΕ ΧΕΛΙΔΟΝΙ *: 300γρ.
Ζάχαρη: 700γρ.
Μαργαρίνη μαλακή: 800γρ.
MAGIMIX RELAX*: 100γρ.
MAGIMIX*: 100γρ.
LIVENDO LVBD3000*: 600γρ.
Νερό: 5.500γρ.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
3 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 6 λεπτά στην γρήγορη.
• Θερμοκρασία ζύμης: 26 – 27°C
• Διάρκεια ξεκούραση ζύμης: 10 λεπτά.
• Κόβουμε σε τεμάχια βάρους: 90g.
• Πλάθουμε σε μικρά φυτίλια και κάνουμε έναν μικρό κόμπο. Βουτάμε στο σουσάμι και τοποθετούμε σε λαμαρίνα.
• Στόφα: Θερμοκρασία: 35°C, Σχετική Υγρασία: 75%, Χρόνος: 40 λεπτά.
• Ψήσιμο με πολύ ατμό: Θερμοκρασία: 230°C, Χρόνος: 20-22 λεπτά

* ΜΠΛΕ ΧΕΛΙΔΟΝΙ νωπή πιεστή μαγιά αρτοποιίας σε καλούπια. Σταθερή διαχρονική αξία. Σίγουρο αποτέλεσμα!
* MAGIMIX για εξαιρετική εμφάνιση, όγκο, τραγανή κόρα με υπέροχο χρώμα, ομοιογενή μαλακή ψίχα και φρεσκάδα στα λευκά και εκλεκτά αρτοσκευάσματα.
* MAGIMIX RELAX για ελαχιστοποίηση του μαζέματος των ζυμαριών, διευκολύνοντας το άνοιγμα χωρίς σχισίματα.
* LIVENDO LVBD3000 υγρό ζωντανό προζύμι από σκληρό σιτάρι αναδεικνύει και ενισχύει τα αυθεντικά γευστικά χαρακτηριστικά και αρώματα στα παρασκευάσματα από γλυκά ζυμάρια μαγιάς, όπως τσουρέκια, croissant κλπ όπως και στα αρτοσκευάσματα πολυτελείας. Εξασφαλίζει εξαιρετική διατηρησιμότητα.
Προσδίδει μοναδικές ιδιότητες στα ζυμάρια διευκολύνοντας την διαδικασία παραγωγής και προσφέρει σταθερότητα στο αποτέλεσμα. Έτοιμο για άμεση χρήση ή για αργές ωριμάνσεις και αναπιάσματα.