Χωριάτικο ψωμί με προζύμι Θεσσαλικό

Χωριάτικο ψωμί με προζύμι Θεσσαλικό

ίναι μια εναλλακτική πρόταση για ένα χωριάτικο ψωμί με προζύμι για να εμπλουτίσει την αρτοθήκη σας.
Για να ενισχύσετε της πωλήσεις σας στο χωριάτικο δημιουργήσαμε το καθαρόαιμο Ελληνικό προζύμι Θεσσαλικό από σκληρά σιτάρια του Θεσσαλικού κάμπου.
Η γεύσεις είναι καθαρά Ελληνικές σαν τα ψωμιά που έκανε η γιαγιά μας στο χωριό.
Δημιουργήστε τώρα χρησιμοποιώντας το Θεσσαλικό ένα premium χωριάτικο με ανώτερη τιμή.

https://vimeo.com/723316525/5a6ce64d5b
Υλικά:
Αλεύρι κίτρινο ψιλό: 1.800γρ. / 60.0%
Αλεύρι δυνατό Τ.70%: 1.200γρ. / 40.0%
Νερό: 1.740γρ. | 58.0%
Αλάτι:60γρ. /| 2.0%
Μαγιά μπλέ χελιδόνι: 90γρ. /| 3.0%
Magimix: 30γρ. / 1.0%
Θεσσαλικό προζύμι: 240γρ. / 8.0%
ΣΥΝΟΛΟ: 5.160γρ. / 172.0%
Εκτέλεση:
Τύπος Μίξερ: Σπιράλ
Θερμοκρασία Βάσης: 58°C
Χρόνος Ζυμώματος: 3΄ αργό / 6΄ γρήγορο
Θερμοκρασία Ζύμης: 23-25°C
Ξεκούραση: 30 λεπτά
Κόψιμο Ζύμης: 450 γρ.
Ξεκούραση: 5 λεπτά
Στόφα: 40 λεπτά / 30°C – 75%
Ψήσιμο: 35 λεπτά 225>215°C