Χωριάτικο ψωμί απλό

Χωριάτικο ψωμί απλό

ΥΛΙΚΑ
Αλεύρι κίτρινο τύπου τ Μ: 7.000γρ.
Αλεύρι τ 70% δυνατό: 3.000γρ.
Σύνολο Αλεύρων: 10.000γρ.
Αλάτι: 200γρ.
Μαγιά νωπή ΜΠΛΕ ΧΕΛΙΔΟΝΙ*: 200γρ.
MAGIMIX ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ*: 100γρ.
Νερό: 6,500γρ.


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
• Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο για 8 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 3 λεπτά
στην γρήγορη ή στο αργό ζυμωτήριο για 20 – 25 λεπτά.
• Θερμοκρασία ζύμης: 26 – 27°C
• Διάρκεια ξεκούρασης ζύμης: 30 λεπτά
• Κόβουμε σε τεμάχια βάρους: 450γρ.
• Πλάθουμε σε καρβέλια ή φρατζόλες

Στόφα: Θερμοκρασία: 35°C, Σχετική Υγρασία: 75%, Χρόνος: 50 λεπτά.
Ψήσιμο με λίγο ατμό: Θερμοκρασία: 230°C, Χρόνος: 35 – 40 λεπτά.

*ΜΠΛΕ ΧΕΛΙΔΟΝΙ νωπή πιεστή μαγιά αρτοποιίας σε καλούπια. Σταθερή διαχρονική α ξία. Σίγουρο αποτέλεσμα!
*MAGIMIX ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ για χαρακτηριστική εμφάνιση χωριάτικου ψωμιού, όγκο, τραγανή κόρα, σταρένιο χρώμα και
παραδοσιακό άρωμα



Lesaffre Hellas
Πολιτική Cookies Αναλυτικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.

Μπορείτε να προσαρμόσετε όλες τις ρυθμίσεις cookie σας μεταβαίνοντας στις καρτέλες στην αριστερή πλευρά.