Μαργαρίτα με προζύμι
Μοναδική και παραδοσιακή , έτοιμη να εκπλήξει τους πελάτες σας με το άρωμα και τη γεύση της.
ΥΛΙΚΑ:
Αλεύρι τ 55%: 4.000γρ.
Αλεύρι τ 70% δυνατό: 6.000γρ.
ΣΥΝΟΛΟ ΑΛΕΥΡΩΝ 10.000γρ.
Αλάτι: 180γρ.
Μαγιά νωπή ΜΠΛΕ ΧΕΛΙΔΟΝΙ: * 300γρ.
Μαργαρίνη μαλακή: 400γρ.
MAGIMIX SOFTNESS*: 100γρ.
LIVENDO LVBD3000: 500γρ.
Νερό: 5.300γρ.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
• Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο για 3 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 7 λεπτά στην γρήγορη.
• Θερμοκρασία ζύμης: 26 – 27°C
• Διάρκεια ξεκούραση ζύμης: 10 λεπτά.
• Κόβουμε σε τεμάχια βάρους: 75g
• Πλάθουμε σε μπαλάκια ζύμης και δημιουργούμε σχέδιο μαργαρίτας.
• Στόφα: Θερμοκρασία: 35°C, Σχετική Υγρασία: 75%, Χρόνος: 40 με 45 λεπτά.
• Ψήσιμο με πολύ ατμό: Θερμοκρασία : 230°C, Χρόνος: 35-40 λεπτά.
* ΜΠΛΕ ΧΕΛΙΔΟΝΙ νωπή πιεστή μαγιά αρτοποιίας σε καλούπια. Σταθερή διαχρονική αξία. Σίγουρο αποτέλεσμα!
* MAGIMIX SOFTNESS για μαλακότητα και διατήρηση της φρεσκάδας των μαλακών αρτοσκευασμάτων όπως ψωμί τοστ, ψωμάκια για χάμπουργκερ, πιττάκια, μπριός, ντόνατς, τσουρέκια, croissant κλπ.
* LIVENDO LVBD3000 υγρό ζωντανό προζύμι από σκληρό σιτάρι αναδεικνύει και ενισχύει τα αυθεντικά γευστικά χαρακτηριστικά και αρώματα στα παρασκευάσματα από γλυκά ζυμάρια μαγιάς, όπως τσουρέκια, croissant κλπ όπως και στα αρτοσκευάσματα πολυτελείας. Εξασφαλίζει εξαιρετική διατηρησιμότητα. Προσδίδει μοναδικές ιδιότητες στα ζυμάρια διευκολύνοντας την διαδικασία παραγωγής και προσφέρει σταθερότητα στο αποτέλεσμα. Έτοιμο για άμεση χρήση ή για αργές ωριμάνσεις και αναπιάσματα.