Κριτσίνια ολικής

Κριτσίνια ολικής

Γευστικά τραγανό υγιεινά Κριτσίνια για ένα πρωινό γεμάτο ενέργεια που θα σας κρατήσει όλη μέρα.

ΥΛΙΚΑ:
Αλεύρι τύπου 55%: 2.000γρ.
Αλεύρι τ 70% δυνατό: 5.000γρ.
Αλεύρι ολικής άλεσης: 3.000γρ.
ΣΥΝΟΛΟ ΑΛΕΥΡΩΝ: 10.000γρ.
Αλάτι: 200γρ.
Ζάχαρη: 600γρ.
Μαγιά νωπή ΜΠΛΕ ΧΕΛΙΔΟΝΙ *: 200γρ.
MAGIMIX RELAX*: 100γρ.
MAGIMIX*: 100γρ.
Μαργαρίνη: 600γρ.
ΠΑΣΤΑ ΠΡΟΖΥΜΙΟΥ AS300P*: 800γρ.
Νερό 6,5000ml.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
• Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο για 4 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 7 λεπτά στην γρήγορη ή στο αργό ζυμωτήριο για 20 – 25 λεπτά.
• Θερμοκρασία ζύμης: 26 – 27°C
• Διάρκεια ξεκούραση ζύμης: 10 λεπτά
• Κόβουμε σε τεμάχια βάρους: 80g
• Πλάθουμε σε φυτίλια μήκους 40 εκατοστών και τοποθετούμε στην λαμαρίνα.
• Στόφα: Θερμοκρασία: 35°C, Σχετική Υγρασία: 75%, Χρόνος: 40 λεπτά
• Κόβουμε με σπάτουλα στην μέση τα φυτίλια.
• Ψήσιμο με ατμό: Θερμοκρασία: 230°C, Χρόνος: 40-45 λεπτά

* ΜΠΛΕ ΧΕΛΙΔΟΝΙ νωπή πιεστή μαγιά αρτοποιίας σε καλούπια. Σταθερή διαχρονική αξία. Σίγουρο αποτέλεσμα!
*MAGIMIX για εξαιρετική εμφάνιση, όγκο, τραγανή κόρα με υπέροχο χρώμα, ομοιογενή μαλακή ψίχα και φρεσκάδα στα λευκά και εκλεκτά αρτοσκευάσματα.
*MAGIMIX RELAX για ελαχιστοποίηση του μαζέματος των ζυμαριών, διευκολύνοντας το άνοιγμα χωρίς σχισίματα.
*LIVENDO AS300P προζύμι σίκαλης, σε μορφή πάστας, σ’ ένα μοναδικό συνδυασμό με βύνη σίκαλης, φλοιό σταριού και καρυκεύματα για εκπληκτικές γεύσεις και αρώματα στις δημιουργίες σας.



Lesaffre Hellas
Πολιτική Cookies Αναλυτικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.

Μπορείτε να προσαρμόσετε όλες τις ρυθμίσεις cookie σας μεταβαίνοντας στις καρτέλες στην αριστερή πλευρά.