Κριτσίνια ολικής
Γευστικά τραγανό υγιεινά Κριτσίνια για ένα πρωινό γεμάτο ενέργεια που θα σας κρατήσει όλη μέρα.
ΥΛΙΚΑ:
Αλεύρι τύπου 55%: 2.000γρ.
Αλεύρι τ 70% δυνατό: 5.000γρ.
Αλεύρι ολικής άλεσης: 3.000γρ.
ΣΥΝΟΛΟ ΑΛΕΥΡΩΝ: 10.000γρ.
Αλάτι: 200γρ.
Ζάχαρη: 600γρ.
Μαγιά νωπή ΜΠΛΕ ΧΕΛΙΔΟΝΙ *: 200γρ.
MAGIMIX RELAX*: 100γρ.
MAGIMIX*: 100γρ.
Μαργαρίνη: 600γρ.
ΠΑΣΤΑ ΠΡΟΖΥΜΙΟΥ AS300P*: 800γρ.
Νερό 6,5000ml.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
• Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο για 4 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 7 λεπτά στην γρήγορη ή στο αργό ζυμωτήριο για 20 – 25 λεπτά.
• Θερμοκρασία ζύμης: 26 – 27°C
• Διάρκεια ξεκούραση ζύμης: 10 λεπτά
• Κόβουμε σε τεμάχια βάρους: 80g
• Πλάθουμε σε φυτίλια μήκους 40 εκατοστών και τοποθετούμε στην λαμαρίνα.
• Στόφα: Θερμοκρασία: 35°C, Σχετική Υγρασία: 75%, Χρόνος: 40 λεπτά
• Κόβουμε με σπάτουλα στην μέση τα φυτίλια.
• Ψήσιμο με ατμό: Θερμοκρασία: 230°C, Χρόνος: 40-45 λεπτά
* ΜΠΛΕ ΧΕΛΙΔΟΝΙ νωπή πιεστή μαγιά αρτοποιίας σε καλούπια. Σταθερή διαχρονική αξία. Σίγουρο αποτέλεσμα!
*MAGIMIX για εξαιρετική εμφάνιση, όγκο, τραγανή κόρα με υπέροχο χρώμα, ομοιογενή μαλακή ψίχα και φρεσκάδα στα λευκά και εκλεκτά αρτοσκευάσματα.
*MAGIMIX RELAX για ελαχιστοποίηση του μαζέματος των ζυμαριών, διευκολύνοντας το άνοιγμα χωρίς σχισίματα.
*LIVENDO AS300P προζύμι σίκαλης, σε μορφή πάστας, σ’ ένα μοναδικό συνδυασμό με βύνη σίκαλης, φλοιό σταριού και καρυκεύματα για εκπληκτικές γεύσεις και αρώματα στις δημιουργίες σας.