Ανακαλύψτε τον ομιλό μας

Γνωριμία με τον ομιλό μας

Ο Όμιλος Lesaffre ιδρύθηκε το 1853 και είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της ζύμης αρτοποιίας.

Με την εκτεταμένη γνώση του στο τομέα της ζύμης και την μακρόχρονη εμπειρία του στον τομέα της βιοτεχνολογίας, ο ‘Όμιλος Lesaffre δραστηριοποιείται επίσης  στους τομείς της ανθρώπινης και ζωικής διατροφής.

Η τεχνική καινοτομία, η  τεχνογνωσία, η ικανότητα να προσφέρει φιλόδοξες λύσεις συνέβαλαν στην επιτυχία του. Η ικανότητά του να προβλέπει τις ανάγκες, να κατανοεί τις προσδοκίες των πελατών του και να προσφέρει ποιοτικά προϊόντα καθιέρωσαν  τον Όμιλο ως ένα σημαντικό προμηθευτή των βιομηχάνων, βιοτεχνών και του ευρύτερου  κοινού.

Σύμβολο της εγγύτητας και της αφοσίωσης, ΤΟ ΧΕΛΙΔΟΝΙ  είναι το ενοποιητικό σύμβολο του Ομίλου Lesaffre σε όλο τον κόσμο.

Οι Δραστηριότητές μας

Μαγιά & λύσεις αρτοποίισης

Η Lesaffre αποτελεί παγκόσμια αναφορά στον τομέα της μαγιάς και της αρτοποίισης.
Η γνώση της στη διαδικασία της ζύμωσης απεικονίζεται στις προϊόντικές γραμμές της μαγιάς, των προζυμιών και των συστατικών αρτοποιίας, όπως επίσης και στην τεχνογνωσία και τις υπηρεσίες που είναι αφιερωμένες στους επαγγελματίες. Επιπλέον, προστίθεται και η τεχνική υποστήριξη που προσφέρεται από το δίκτυο των Baking Center™ της.

 

Saf Instant
Livendo
L’hirondelle
Croustilis

Γεύση & απόλαυση

Οι βιολογικές μαγιές παίζουν επίσης ένα ρόλο κλειδί για στον κόσμο της γεύσης και της απόλαυσης του φαγητού.

Η Lesaffre καινοτομεί με την ανάπτυξη φυσικών αρωματικών μορίων, εκχυλίσματων μαγιάς που βελτιστοποιούν τις διατροφικές, οργανοληπτικές και γευστικές ιδιότητες, καθώς και λύσεων αλκοολικής ζύμωσης για τους παραγωγούς μπύρας, κρασιού και αλκοολούχων ποτών.

 

Biospringer
Fermentis
Ennolys

Ευεξία & υγεία

Η Lesaffre είχε πάντα την πρόθεση να υπηρετεί την ευεξία των έμβιων όντων και να βοηθάει για την καλύτερη διατροφή και φροντίδα του παγκόσμιου πληθυσμού, ενώ παράλληλα προστατεύει το περιβάλλον.
Η διατροφή και υγεία ανθρώπων, ζώων, και φυτών αποτελούν στρατηγικά πεδία ανάπτυξης του Ομίλου.

 

Phileo
Lesaffre Human Care

Βιοτεχνολογίες

Στον τομέα των βιοτεχνολογιών, η Lesaffre αναπτύσσει αποτελεσματικά κυτταρικά θρεπτικά στοιχεία για την δημιουργία νέων μορίων προς όφελος του ανθρώπινου και ζωικού είδους.
Παράλληλα, ο Όμιλος συμβάλλει στη δημιουργία στελεχών μαγιάς που ευνοούν την ανάπτυξη της 1ης και 2ης γενιάς βιοαιθανόλης. Προς το συμφέρον της ανάπτυξης μιας βιώσιμης ο Όμιλος μας ασχολείται εξίσου ενεργά στο πλευρό των βιομηχανιών της πράσινης χημείας.

 

Procelys
Leaf
LIS