Ολοκληρωμένες λύσεις αργής ωρίμανσης

Ολοκληρωμένες λύσεις αργής ωρίμανσης

Τι είναι η αργή ωρίμανση?

Αργή ωρίμανση είναι η διαδικασία κατά την οποία αφήνουμε το ζυμάρι να ωριμάσει αργά (10-24 ώρες) χρησιμοποιώντας συνήθως ζωντανά-ενεργά προζύμια και μικρά ποσοστά μαγιάς.
Η επίδραση που έχει κατά την διαδικασία παραγωγής στο ψωμί είναι εξαιρετικά θετική.
Το τελικό προϊόν διαθέτει μοναδικό άρωμα, με περισσότερο υγροσκοπική ψίχα που θα προσδώσει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στα αρτοσκευάσματα και την χαρακτηριστική γεύση είτε όξινη είτε μεστή -μεσογειακή ανάλογα τον τύπο του προζυμιού που χρησιμοποιείται.
Τα οφέλη για τον αρτοποιό είναι καλύτερο ποιοτικά προϊόν, με premium τιμολόγηση και μεγάλη διάρκεια ζωής. Επιπλέον μειώνει τις νυχτερινές ώρες εργασίας μιας και το πλάσιμο γίνεται την ημέρα.
Ολοένα και περισσότεροι καταναλωτές στέφονται στα ψωμιά αργής ωρίμανσης με προζύμι.
Η Lesaffre είναι πρωτοπόρος στην βιοτεχνολογία και τα τελευταία 35 χρόνια πρώτη ξεκίνησε την τεχνική αργής ωρίμανσης είτε στο περιβάλλον είτε στο ψυγείο.
Εάν θέλετε να ενημερωθείτε πιο αναλυτικά για την τεχνική της αργής ωρίμανσης επικοινωνήστε μαζί μας για να ωφεληθείτε από το σύστημα εκπαίδευσης που έχουμε αναπτύξει για τα βιοτεχνικά αρτοποιεία.



Lesaffre Hellas
Πολιτική Cookies Αναλυτικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.

Μπορείτε να προσαρμόσετε όλες τις ρυθμίσεις cookie σας μεταβαίνοντας στις καρτέλες στην αριστερή πλευρά.