Βιομηχανικη παραγωγη της μαγιας

Η βιομηχανική παραγωγή της μαγιάς απαιτεί:
• Παραγωγή μεγάλης ποσότητας βιομάζας
• Κριτήρια τεχνολογικής ποιότητας (ζυμωτική δύναμη, σταθερότητα, διατηρησιμότητα και μικροβιολογική ποιότητα).
Η πρώτη ύλη η οποία χρησιμοποιείται για να παραχθεί η μαγιά είναι η μελάσσα.
Απαιτείται περίπου ένας τόνος μελάσσας για να παραχθούν
δύο τόνοι μαγιάς!
Η ετήσια παγκόσμια κατανάλωση μαγιάς εκτιμάται ότι είναι περίπου 3 εκατομμύρια τόνοι.
Η Lesaffre είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός μαγιάς στον κόσμο.

 

Οι παραγωγοί μαγιάς πολλαπλασιάζουν μια μεγάλη ποσότητα ζωντανών κυττάρων. Από την εργαστηριακή μέχρι τη βιομηχανική φάση, η διαδικασία παραγωγής συμπεριλαμβάνει τον πολλαπλασιασμό & την διατήρηση των κυττάρων σε ιδανικές συνθήκες (μελάσσα, θερμοκρασία, pH, κλπ.).
Τα στελέχη της μαγιάς είναι μοναδικοί οργανισμοί. Ο συνδυασμός επιλεγμένων στελεχών και οι συγκεκριμένες βιομηχανικές διαδικασίες έχουν σαν αποτέλεσμα υψηλής απόδοσης προϊόντα τα οποία απαντούν τις απαιτήσεις όλων των επαγγελματιών της αρτοποιίας.



Lesaffre Hellas
Πολιτική Cookies Αναλυτικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.

Μπορείτε να προσαρμόσετε όλες τις ρυθμίσεις cookie σας μεταβαίνοντας στις καρτέλες στην αριστερή πλευρά.