fbpx

Πιεστή Μαγιά

Η πιεστή μαγιά Lesaffre

Η πιεστή μαγιά Χελιδόνι, μάρκα εμπιστοσύνης για τους αρτοποιούς, είναι ιδανική για κάθε χρήση με σίγουρα αποτελέσματα για όλων των ειδών τα αρτοσκευάσματα.

 

Η πιεστή φρέσκια μαγιά της Lesaffre Ελλάς αποτελεί εδώ και 30 χρόνια τον καθημερινό συνεργάτη κάθε επαγγελματία αρτοποιού που του προσφέρει σίγουρα αποτελέσματα σε κάθε δημιουργία του. Ιδανική για κάθε χρήση, για όλων των ειδών τα αρτοσκευάσματα από χωριάτικο ψωμί έως ψωμί του τοστ, πίτες και σνακ, καθώς και για γλυκές δημιουργίες όπως τσουρέκια, μπριος και κρουασάν. Αναγνωρισμένη για τον πρακτικό της χαρακτήρα  και την εύκολη χρήση της, η πιεστή μαγιά είναι αυτή που χρησιμοποιείται πιο συχνά. Είναι λευκού χρώματος και πολύ εύθρυπτη. Η Lesaffre Ελλάς προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία από διαφορετικές φρέσκιες πιεστές μαγιές, όλες κάτω από την επωνυμία Το Χελιδόνι. Το Χελιδόνι λοιπόν, αποτελεί την εμβληματική μάρκα του Ομίλου, που χρησιμοποιείται από γενιές αρτοποιών σε όλο τον κόσμο από το 1895.

 

Η πιεστή μαγιά της Lesaffre Ελλάς αποτελεί τον ιδανικό σύντροφο για το αλεύρι καθώς είναι το απαραίτητο συστατικό για την παρασκευή κάθε ζυμαριού και παράλληλα απαραίτητη για την υγεία μας και την καλή λειτουργία του οργανισμού.

 

Συνεργάτης των αρτοποιών εδώ και περισσότερο από 160 χρόνια, η Lesaffre εργάζεται αδιάκοπα για την βελτίωση και την ποιότητα στις μαγιές της προκειμένου να βοηθήσει τους επαγγελματίες αρτοποιούς να πετύχουν την καλύτερη αρτοποίηση. Επιλεγμένη από μεγάλο αριθμό αρτοποιών για τον πρακτικό της χαρακτήρα και την εύκολη χρήση της, η πιεστή χρησιμοποιείται πιο συχνά.

 

Σε μορφή εύθρυπτων καλουπιών, η πιεστή μαγιά έχει πολλά πλεονεκτήματα:

  • είναι πολύ εύκολη στη χρήση της
  • θρυμματίζεται αμέσως στο ζυμωτήριο
  • προσφέρεται για μεγάλη ποικιλία εφαρμογών
  • η συμπιεσμένη μορφή της περιορίζει την επαφή της με το οξυγόνο του αέρα.

 

Σαν  ευπαθές προϊόν, η πιεστή μαγιά χρειάζεται να αποθηκεύεται σε ψύξη, ανάμεσα στους 0 και 10ο C. Έτσι διατηρεί όλες τις ιδιότητες της μέχρι την ημερομηνία λήξης της, όπως αυτή αναγράφεται στη συσκευασία της.

 

Είναι διαθέσιμη σε καλούπια των 500 γρ., σε χαρτοκιβώτιο των 10 κιλών. Τη βρίσκουμε επίσης με τη μορφή μικρών κύβων των 25 γρ., για καταναλωτικό κοινό. Η συσκευασία της έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να περιορίζεται η ανταλλαγή αερίων και να ελέγχεται η απώλεια.

 

Το Χελιδόνι, μάρκα εμπιστοσύνης για τους αρτοποιούς, είναι η πιεστή μαγιά για κάθε χρήση με σίγουρα αποτελέσματα.

 

Η φρέσκια μαγιά Το Χελιδόνι παρέχει βέλτιστη απόδοση σε βάθος χρόνου. Εξαιρετικά εύθρυπτη, ενσωματώνεται στο ζυμωτήριο. Οι αρτοποιοί την εκτιμούν για την ποιότητα της, την σταθερή της δράση ανεξάρτητα από την εφαρμογή (γλυκά, όξινα ή κανονικά ζυμάρια) και την καλή διατηρησιμότητα της.

 

Το Χελιδόνι ανταποκρίνεται σε όλες τις παραδοσιακές μεθόδους αρτοποιήσης: απευθείας, γρήγορες αρτοποιήσεις και μεθόδους ελεγχόμενης και αργής ωρίμανσης.

Ανακαλύψτε την επαγγελματική, φρέσκια μαγιά μας.

lhirondelle

l’hirondelle (Μπλέ Χελιδόνι)

Γεννημένη το 1895. η φρέσκια μαγιά l’hrondelle είναι αναμφίβολα η μάρκα-έμβλημα της Lesaffre. Χρησιμοποιημένη από πολλές γενιές αρτοποιών, η l’hirondelle είναι η μάρκα φρέσκιας μαγιάς αρτοποιίας με τη μεγαλύτερη χρήση στον κόσμο και αυτό το γεγονός δεν είναι τυχαίο.

Η φρέσκια μαγιά L’hirondelle ανταποκρίνεται σε όλες τις παραδοσιακές διαδικασίες παραγωγής: απευθείας αρτοποίησης, μακράς διάρκειας και μεθόδους αργής και ελεγχόμενης ωρίμανσης.

Εξασφαλίζει όγκο και άρωμα σε όλα τα προϊόντα αρτοποίησης.

>Eπισκεφθείτε την ιστοσελίδα L’hirondelle

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Πρακτική: πολύ εύθρυπτη,ενσωματώνεται εύκολα και με ομοιογενή τρόπο στο ζυμωτήριο.
  • Αξιόπιστη: η φρέσκια μαγιά δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα σε όλους τους τύπους
    των ψωμιών. Έχει πολύ καλές επιδόσεις επίσης στο αστοφάριστο κατεψυγμένο ζυμάρι.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

  • Καλούπια των 500γρ. συσκευασμένα σε 4 μπαστούνια των 2,5kg και σε χαρτοκιβώτιο των 10κιλών (20×500γρ.). Η συσκευασία της έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να περιορίζεται η επαφή της με τον αέρα και να ελέγχεται έτσι η απώλεια υγρασίας της.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

  • Για καλύτερα αποτελέσματα, η μαγιά πρέπει να διατηρείται σε ψύξη και σε ιδανική θερμοκρασία (1 έως 10⁰C).

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

  • Προέλευσης Ε.Ε.
  • Κοσέρ (Kosher)
  • Χαλάλ (Halal)

L’hirondelle  Or (Χρυσό Χελιδόνι)

Η πιεστή μαγιά L’hirondelle or (το χρυσό χελιδόνι) είναι χρονολογικά η δεύτερη μεγάλη προσφορά της Lesaffre στους επαγγελματίες του κλάδου της αρτοποιίας.

Η πιεστή μαγιά l’hirondelle or (το χρυσό χελιδόνι) ανταποκρίνεται σε όλες τις παραδοσιακές και σύγχρονες διαδικασίες παραγωγής και είναι ιδανική για γλυκά ζυμάρια που περιέχουν ζάχαρη και άλλους γλυκαντικούς παράγοντες από 8% και πάνω επί του αλεύρου καθώς και σε όλα τα ζυμάρια με υψηλή οσμωτική πίεση.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Πρακτική: πολύ εύθρυπτη, ενσωματώνεται εύκολα και με ομοιογενή τρόπο στο ζυμωτήριο.
  • Αξιόπιστη: η πιεστή μαγιά δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα στα γλυκά ζυμάρια όπως τσουρέκια, μπριός και στα οποιαδήποτε ζυμάρια περιέχουν ζάχαρη σε ποσοστό από 8% και πάνω, εξασφαλίζοντας εξαιρετικούς όγκους στα τελικά προϊόντα και κέρδος χρόνου στη στόφα.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

  • Καλούπια των 500γρ. συσκευασμένα σε 4 μπαστούνια των 2,5kg και σε χαρτοκιβώτιο των 10κιλών (20×500γρ.). Η συσκευασία της έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να περιορίζεται η επαφή της με τον αέρα και να ελέγχεται έτσι η απώλεια υγρασίας της.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

  • Για καλύτερα αποτελέσματα, η μαγιά πρέπει να διατηρείται σε ψύξη και σε ιδανική θερμοκρασία (1 έως 10⁰C).

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

  • Προέλευσης Ε.Ε.
  • Κοσέρ (Kosher)
  • Χαλάλ (Halal)

l’hirondelle 1895

Η πιεστή μαγιά L’hirondelle 1895 είναι μοναδική μαγιά σχεδιασμένη για την παραγωγή υψηλή ποιότητας ψωμιών αργής ωρίμανσης, προϊόν clean label.
Αναπτύσσει την ζυμωτική της ικανότητα αργά για αρκετές ώρες και συνδυάζεται εξαιρετικά είτε με τα ζωντανά προζύμια της Lesaffre, είτε παραγωγής του αρτοποιού.
Ειδικά με τα δεύτερα σταθεροποιεί τις όποιες πιθανές διακυμάνσεις έχουν.

Μάθετε περισσότερα

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Ιδανική για τις τεχνικές αργής και ελεγχόμενης αρτοποιήσης ρυθμίζοντας αργή έναρξη της ζύμωσης.
  • Αποτρέπη το υπερβολικό χρώμα της κόρας.
  • Αναπτύσσει πλήρες σκάσιμο στο ψήσιμο στο φούρνο.
  • Βοηθάει στην σωστή ανάπτυξη των γεύσεων και της μυρωδιάς του τελικού προϊόντος στα διαμορφωμένα τεμάχια ζύμης.
  • Βελτιώνει την τραγανότητα και δημιουργεί λεπτή κόρα.
  • Προσφέρει βέλτιστη ανοχή.
  • Διατηρεί το κράτημα της ζύμης.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

  • Καλούπια των 500γρ. συσκευασμένα σε 4 μπαστούνια των 2,5kg και σε χαρτοκιβώτιο των 10κιλών (20×500γρ.). Η συσκευασία της έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να περιορίζεται η επαφή της με τον αέρα και να ελέγχεται έτσι η απώλεια υγρασίας της.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

  • Για καλύτερα αποτελέσματα, η μαγιά πρέπει να διατηρείται σε ψύξη και σε ιδανική θερμοκρασία (1 έως 10⁰C).

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

  • Προέλευσης Ε.Ε.
  • Κοσέρ (Kosher)
  • Χαλάλ (Halal)

l’hirondelle rouge (Κόκκινο Χελιδόνι)

Η πιεστή μαγιά L’hirondelle rouge (το κόκκινο χελιδόνι) είναι άλλη μια καινοτομία στον κόσμο της μαγιάς και τρίτη μεγάλη προσφορά της Lesaffre στους επαγγελματίες του κλάδου αρτοποιίας.

Η πιεστή μαγιά L’hirondelle rouge (το κόκκινο χελιδόνι) ανταποκρίνεται σε όλες τις σύγχρονες διαδικασίες παραγωγής με ιδιαίτερα αποτελέσματα στα διαγράμματα αρτοποίησης μικρής και ταχείας διάρκειας (γραμμές παραγωγής πίτας, ψωμιού του τοστ, κλπ)

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Πρακτική: Πολύ εύθρυπτη, ενσωματώνεται εύκολα και με ομοιογενή τρόπο στο ζυμωτήριο.
  • Αξιόπιστη: Αυτή η πιεστή μαγιά, δυνατή και γρήγορη, δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα σε βιομηχανικές γραμμές παραγωγής για ταχείας και μικρής διάρκειας αρτοποιήσεις.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

  • Καλούπια των 500γρ. συσκευασμένα σε 4 μπαστούνια των 2,5kg και σε χαρτοκιβώτιο των 10κιλών (20×500γρ.). Η συσκευασία της έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να περιορίζεται η επαφή της με τον αέρα και να ελέγχεται έτσι η απώλεια υγρασίας της.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

  • Για καλύτερα αποτελέσματα, η μαγιά πρέπει να διατηρείται σε ψύξη και σε ιδανική θερμοκρασία (1 έως 10⁰C).

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

  • Προέλευσης Ε.Ε.
  • Κοσέρ (Kosher)
  • Χαλάλ (Halal)

l’hirondelle Biorganic (Βιολογικό Χελιδόνι)

Η πιεστή μαγιά L’hirondelle Biorganic (το Bιολογικό Xελιδόνι) είναι βιολογική πιστοποιημένη μαγιά και απευθύνεται σε κάθε επαγγελματία αρτοποιό που επιθυμεί να παράξει βιολογικά προϊόντα σεβόμενος τους Ευρωπαϊκούς Κανονισμούς περί βιολογικών προϊόντων.

Η πιεστή μαγιά L’hirondelle Biorganic (το Bιολογικό Xελιδόνι) ανταποκρίνεται τόσο στις παραδοσιακές όσο και στις σύγχρονες διαδικασίες παραγωγής με εξαιρετικά αποτελέσματα σε όλους τους τύπους των ψωμιών.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Πρακτική: πολύ εύθρυπτη, ενσωματώνεται εύκολα και με ομοιογενή τρόπο στο ζυμωτήριο.
  • Αξιόπιστη:αυτή η πιεστή μαγιά δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα και εναρμονίζεται με τους κανόνες της Ε.Ε. περί βιολογικών προϊόντων.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

  • Καλούπια των 500γρ. συσκευασμένα σε 4 μπαστούνια των 2,5kg και σε χαρτοκιβώτιο των 10κιλών (20×500γρ.). Η συσκευασία της έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να περιορίζεται η επαφή της με τον αέρα και να ελέγχεται έτσι η απώλεια υγρασίας της.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

  • Για καλύτερα αποτελέσματα, η μαγιά πρέπει να διατηρείται σε ψύξη και σε ιδανική θερμοκρασία (1 έως 10⁰C).

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

  • Προέλευσης Ε.Ε.
  • Κοσέρ (Kosher)
  • Χαλάλ (Halal)
lhirondelle

l’hirondelle (Φρέσκια μαγιά σε κύβους Το Χελιδόνι)

Η πιεστή μαγιά L’hirondelle σχεδιάστηκε για να εξυπηρετήσει τις νοικοκυρές και γενικότερα όλους τους καταναλωτές που επιθυμούν να παρασκευάσουν προϊόντα αρτοποίησης στο σπίτι.

Η πιεστή μαγιά L’hirondelle (το χελιδόνι) ανταποκρίνεται σε όλες τις παραδοσιακές, οικιακές διαδικασίες δημιουργίας, εξασφαλίζοντας σε όλα τα παρασκευάσματα (ψωμιά, μπριός, τσουρέκια, πίτσες, κλπ) όγκο, αρώματα και γεύση.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Πρακτική: πολύ εύθρυπτη, ενσωματώνεται εύκολα και με ομοιογενή τρόπο με τα άλλα συστατικά της συνταγής. .
  • Αξιόπιστη:Αυτή η φρέσκια μαγιά δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα ψησίματος σε όλα τα αρτοσκευάσματα.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

  • Η πιεστή μαγιά l’hirondelle διατίθενται σε κύβους των 25γρ. (2×25γρ.) και σε σκαφάκι του 1 κιλού (20×50γρ.). Πωλείται σε επιλεγμένα σουπερμάρκετ και αρτοποιεία. Η συσκευασία της έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να περιορίζεται η επαφή της με τον αέρα και να ελέγχεται έτσι η απώλεια υγρασίας της.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

  • Για καλύτερα αποτελέσματα η μαγιά πρέπει να διατηρείται σε ψύξη και σε θετική θερμοκρασία από 1 έως 10⁰C.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

  • Προέλευσης Ε.Ε.