Συνδεδεμένη με την εξέλιξη των διατροφικών συνηθειών και της προόδου των τεχνολογιών, η παραγωγή κατεψυγμένων σημείωσε αλματώδη βήματα τις τελευταίες δεκαετίες. Το διαφοροποιημένο ψήσιμο του ψωμιού και η ποιότητα των διαδικασιών μετά την κατάψυξη δημιουργούν προκλήσεις στους επαγγελματίες της αρτοποίησης. Με την κατεψυγμένη ενδιάμεσης υγρασίας μαγιά, η Lesaffre προσφέρει μία λύση αφιερωμένη στην υπέρ ψύξη η οποία συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της ξηρής μαγιάς με την απόδοση της πιεστής μαγιάς. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους αρτοποιήσης και για εφαρμογές στα αστοφάριστα κατεψυγμένα, και για κατεψυγμένη ζύμη.
Πλεονεκτήματα
Η έτοιμη προς χρήση κατεψυγμένη μαγιά ενδιάμεσης υγρασίας παρουσιάζεται με τη μορφή ξηρού, κατεψυγμένου ‘φιδέ’ και προσφέρει πραγματικά τεχνικά πλεονεκτήματα:
Συνδεδεμένη με την εξέλιξη των διατροφικών συνηθειών των τεχνολογιών, η παραγωγή κατεψυγμένων σημείωσε αλματώδη βήματα τις τελευταίες δεκαετίες. Η Lesaffre, παρούσα και σε αυτόν τον τομέα, προσφέρει στους επαγγελματίες του είδους την ξηρή μαγιά ενδιάμεσης υγρασίας saf semi dry. Ιδανική για παραγωγές κατεψυγμένων προϊόντων αρτοποίησης, η saf semi dry συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της ξηρής μαγιάς με τις επιδόσεις της πιεστής μαγιάς. Κατάλληλη για όλους τους τύπους αρτοποίησης και ειδικότερα για αστοφάριστα κατεψυγμένα ζυμάρια αρτοποιίας.
Συνδεδεμένη με την εξέλιξη των διατροφικών συνηθειών των τεχνολογιών, η παραγωγή κατεψυγμένων σημείωσε αλματώδη βήματα τις τελευταίες δεκαετίες. Η Lesaffre, παρούσα και σε αυτόν τον τομέα, προσφέρει στους επαγγελματίες του είδους την ξηρή μαγιά ενδιάμεσης υγρασίας για γλυκά ζυμάρια saf semi dry. Ιδανική για παραγωγές κατεψυγμένων προϊόντων αρτοποίησης, η saf semi dry συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της ξηρής μαγιάς με τις επιδόσεις της πιεστής μαγιάς. Κατάλληλη για όλους τους τύπους αρτοποίησης και ειδικότερα για αστοφάριστα κατεψυγμένα ζυμάρια αρτοποιίας.