fbpx

Μαγιά ενδιάμεσης υγρασίας

Ξηρή μαγιά ενδιάμεσης υγρασίας.

Συνδεδεμένη με την εξέλιξη των διατροφικών συνηθειών και της προόδου των τεχνολογιών, η παραγωγή κατεψυγμένων σημείωσε αλματώδη βήματα τις τελευταίες δεκαετίες. Το διαφοροποιημένο ψήσιμο του ψωμιού και η ποιότητα των διαδικασιών μετά την κατάψυξη δημιουργούν προκλήσεις στους επαγγελματίες της αρτοποίησης. Με την κατεψυγμένη ενδιάμεσης υγρασίας μαγιά, η Lesaffre προσφέρει μία λύση αφιερωμένη στην υπέρ ψύξη η οποία συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της ξηρής μαγιάς με την απόδοση της πιεστής μαγιάς. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους αρτοποιήσης και για εφαρμογές στα αστοφάριστα κατεψυγμένα, και για κατεψυγμένη ζύμη.

 

Πλεονεκτήματα

 

Η έτοιμη προς χρήση κατεψυγμένη μαγιά ενδιάμεσης υγρασίας παρουσιάζεται με τη μορφή ξηρού, κατεψυγμένου ‘φιδέ’ και προσφέρει πραγματικά τεχνικά πλεονεκτήματα:

  • Απευθείας ενσωμάτωση στο αλεύρι, χωρίς να χρειάζεται απόψυξη
  • Σταθερή ζυμωτική δύναμη για μεγάλες χρονικές περιόδους και στο κατεψυγμένο ζυμάρι
  • Αντοχή στο θερμικό σοκ της υπέρ ψύξης
  • Επανεκκίνηση της  ζύμωσης με τις ιδιαιτερότητες της διαδικασίας του αστοφάριστου κατεψυγμένου.

Ανακαλύψτε την επαγγελματική, ενδιάμεσης υγρασίας μαγιά μας.

Saf-semidry red

Συνδεδεμένη με την εξέλιξη των διατροφικών συνηθειών των τεχνολογιών, η παραγωγή κατεψυγμένων σημείωσε αλματώδη βήματα τις τελευταίες δεκαετίες. Η Lesaffre, παρούσα και σε αυτόν τον τομέα, προσφέρει στους επαγγελματίες του είδους την ξηρή μαγιά ενδιάμεσης υγρασίας saf semi dry. Ιδανική για παραγωγές κατεψυγμένων προϊόντων αρτοποίησης, η saf semi dry συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της ξηρής μαγιάς με τις επιδόσεις της πιεστής μαγιάς. Κατάλληλη για όλους τους τύπους αρτοποίησης και ειδικότερα για αστοφάριστα κατεψυγμένα ζυμάρια αρτοποιίας.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Πρακτική: : Ενσωματώνεται απ’ευθείας στο αλεύρι χωρίς απόψυξη.
  • Αξιόπιστη: Σταθερή ζυμωτική δύναμη για μεγάλες χρονικές περιόδους στα κατεψυγμένα ζυμάρια.
  • Ισχυρή: Αντέχει στο «θερμικό» σοκ της υπέρψυξης και αποδίδει ιδανικά μετά την κατάψυξη.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

  • Διατίθεται σε 3 είδη συσκευασίας: σακί 3,5 & 14 κιλών για βιομηχανική χρήση, χάρτινη συσκευασίαTetra Rex των 400γρ. για βιοτέχνες αρτοποιούς, για ξενοδοχεία και εστιατόρια.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

  • Αποθηκεύεται στους -18°C για 2 χρόνια στην αρχική της συσκευασία.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

  • Προέλευσης Ε.Ε.
  • Κοσέρ (Kosher)
  • Χαλάλ (Halal)

Saf-semidry gold

Συνδεδεμένη με την εξέλιξη των διατροφικών συνηθειών των τεχνολογιών, η παραγωγή κατεψυγμένων σημείωσε αλματώδη βήματα τις τελευταίες δεκαετίες. Η Lesaffre, παρούσα και σε αυτόν τον τομέα, προσφέρει στους επαγγελματίες του είδους την ξηρή μαγιά ενδιάμεσης υγρασίας για γλυκά ζυμάρια saf semi dry. Ιδανική για παραγωγές κατεψυγμένων προϊόντων αρτοποίησης, η saf semi dry συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της ξηρής μαγιάς με τις επιδόσεις της πιεστής μαγιάς. Κατάλληλη για όλους τους τύπους αρτοποίησης και ειδικότερα για αστοφάριστα κατεψυγμένα ζυμάρια αρτοποιίας.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Πρακτική:Ενσωματώνεται απ’ευθείας στο αλεύρι χωρίς απόψυξη.
  • Αξιόπιστη:Σταθερή ζυμωτική δύναμη για μεγάλες χρονικές περιόδους στα κατεψυγμένα γλυκά ζυμάρια.
  • Ισχυρή:Αντέχει στο «θερμικό» σοκ της υπέρψυξης και αποδίδει ιδανικά μετά την κατάψυξη.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

  • Διατίθεται σε 3 είδη συσκευασίας: σακί 3,5 & 14 κιλών για βιομηχανική χρήση, χάρτινη συσκευασίαTetra Rex των 400γρ. για βιοτέχνες αρτοποιούς, για ξενοδοχεία και εστιατόρια.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

  • Αποθηκεύεται στους -18°C για 2 χρόνια στην αρχική της συσκευασία.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

  • Προέλευσης Ε.Ε.
  • Κοσέρ (Kosher)
  • Χαλάλ (Halal)