Η Lesaffre Ελλάς προσφέρει διάφορες μάρκες πιεστής μαγιάς.
Το Χελιδόνι, αποτελεί την εμβληματική μάρκα του Ομίλου, που χρησιμοποιείται από γενιές αρτοποιών σε όλο τον κόσμο από το 1895. Υπάρχουν τρία είδη μαγιάς αρτοποιίας Το Χελιδόνι: Μπλε Χελιδόνι για όλους τους τύπους ψωμιών χωρίς ζάχαρη και λιπαρά, Χρυσό Χελιδόνι για γλυκά ζυμάρια τα οποία περιέχουν το λιγότερο 10% ζάχαρη ή για ζυμάρια με υψηλή ωσμωτική πίεση, και Κόκκινο Χελιδόνι για γρήγορες αρτοποιίσεις.
Η υγρή μαγιά Kastalia συνδυάζει τεχνολογία και απλότητα προκειμένου να βοηθήσει τους αρτοποιούς στην παραγωγή υψηλής ποιότητας ψωμιών στις καλύτερες συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας.
Πρακτική η μαγιά σε τρίμα της Lesaffre είναι μια φρέσκια μαγιά σε μορφή λεπτών σωματιδίων, που επιτρέπουν τη δημιουργία εναιωρήματος με νερό και αυτόματη δοσομέτρηση, και αυτή σε Μπλε, Χρυσό και Κόκκινο Χελιδόνι.
Η ξηρή στιγμιαία μαγιά λανσαρίστηκε το 1973, σηματοδοτώντας μια σημαντική εξέλιξη, εξαλείφοντας τα εμπόδια που συνδέονται με την ενυδάτωση της ξηρής μαγιάς, ενώ παράλληλα, αύξησε τη ζυμωτική δύναμη κατά 30-40%. Αυτή η μαγιά χαίρει εκτίμησης από τους πελάτες και καταναλωτές, για την μεγάλη ευκολία χρήσης της και την μεγάλη διάρκεια ζωής της.
Με την κατεψυγμένη ενδιάμεσης υγρασίας μαγιά, η Lesaffre προσφέρει μία λύση αφιερωμένη στην υπέρ ψύξη η οποία συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της ξηρής μαγιάς με την απόδοση της πιεστής μαγιάς. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους αρτοποίησης και για εφαρμογές στα αστοφάριστα κατεψυγμένα, και για κατεψυγμένη ζύμη. Είτε σε μορφή υγρή, πιεστή, σε τρίμα, ξηρή ή ενδιάμεσης υγρασίας, οι μαγιές αρτοποίησης της Lesaffre Ελλάς έχουν αναπτυχθεί σύμφωνα με τις δικές μας ανάγκες, για την καλύτερη δυνατή απόδοση στην αρτοποίηση.