Τα συστατικά αρτοποιίας ευνοούν την ανάπτυξη των ζυμαριών και ενισχύουν την αντοχή τους κατά την διάρκεια των διαφόρων σταδίων παραγωγής. Διευκολύνουν την εργασία και την διαδικασία παραγωγής, διασφαλίζοντας την ποιότητα και την σταθερότητα των τελικών προϊόντων.
Τα συστατικά Magimix διευκολύνουν τη δουλειά των αρτοποιών, επιτρέποντας τους να δείξουν όλη την τεχνογνωσία. Προσαρμόζονται με όλες τις διαδικασίες, και τις πιο ποικίλες συνθήκες παραγωγής. Ανάλογα με τις ανάγκες επιτρέπουν:
Απαντώντας στην όλο και αυξανόμενη απαίτηση των καταναλωτών για μαλακά, συσκευασμένα προϊόντα αρτοποιίας (ψωμιά του τοστ, μπριός, τσουρέκια, ψωμάκια, σάντουιτς κλπ.) μέχρι την ημερομηνία λήξης τους, η Lesaffre διεύρυνε τη γκάματων συστατικών της δημιουργώντας το magimix softness που προσδίδει στα παραπάνω προϊόντα μαλακότητα, φρεσκάδα, λιώσιμο στο στόμα μέχρι και την τελευταία φέτα.