Τα συστατικά αρτοποιίας ευνοούν την ανάπτυξη των ζυμαριών και ενισχύουν την αντοχή τους κατά την διάρκεια των διαφόρων σταδίων παραγωγής. Διευκολύνουν την εργασία και την διαδικασία παραγωγής, διασφαλίζοντας την ποιότητα και την σταθερότητα των τελικών προϊόντων.
Τα συστατικά Magimix διευκολύνουν τη δουλειά των αρτοποιών, επιτρέποντας τους να δείξουν όλη την τεχνογνωσία. Προσαρμόζονται με όλες τις διαδικασίες, και τις πιο ποικίλες συνθήκες παραγωγής. Ανάλογα με τις ανάγκες επιτρέπουν:
Απαντώντας στην ανάγκη των αρτοποιών να έχουν στο ράφι τους όλη την ημέρα φρέσκα και τραγανά ψωμιά, η Lesaffre δημιουργεί ένα προϊόν που τους βοηθά και δίνει λύσεις στο φαινόμενο των ελαττωμάτων, στην όψη της κόρας και ειδικότερα στο φαινόμενο του ξεφλουδίσματος που παρατηρείται στα κατεψυγμένα ψωμιά διπλής έψησης, προσδίδοντας τους, επιπρόσθετα, μια ψίχα που διατηρείται φρέσκια πιο πολύ χρόνο.
Τελειοποιώντας την ήδη κατοχυρωμένη ευρεσιτεχνία της Lesaffre το Magimix minute bread fresh έρχεται να προστεθεί στη γκάμα των συστατικών αρτοποίησης, δίνοντας λύση στο ξεφλούδισμα των φρέσκων ψωμιών διπλής έψησης και μειώνοντας τον τελικό χρόνο ψησίματος.