fbpx

MAGIMIX ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΞΕΦΛΟΥΔΙΣΜΑΤΟΣ

Λειτουργικές λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες των αρτοποιών.

Τα συστατικά αρτοποιίας ευνοούν την ανάπτυξη των ζυμαριών και ενισχύουν την αντοχή τους κατά την διάρκεια των διαφόρων σταδίων παραγωγής. Διευκολύνουν την εργασία και την διαδικασία παραγωγής, διασφαλίζοντας την ποιότητα και την σταθερότητα των τελικών προϊόντων.

Τα συστατικά Magimix διευκολύνουν τη δουλειά των αρτοποιών, επιτρέποντας τους να δείξουν όλη την τεχνογνωσία. Προσαρμόζονται με όλες τις διαδικασίες, και τις πιο ποικίλες συνθήκες παραγωγής. Ανάλογα με τις ανάγκες επιτρέπουν:

  • Πιο γρήγορη ‘ανάπτυξη’ της ζύμης κατά την διάρκεια του ζυμώματος.
  • Μεγαλύτερη αντοχή στην μηχανική καταπόνηση.
  • Ενισχυμένη αντοχή στη στόφα, ειδικότερα στα ψωμιά που εφαρμόζονται διαφοροποιημένες τεχνικές (αργή ωρίμανση, ελεγχόμενη ωρίμανση, προ στοφαρισμένο, προ ψημένο).
  • Αύξηση των αποδόσεων.
  • Εικόνα του ψωμιού στο ράφι.

Ενάντια στο φαινόμενο του ξεφλουδίσματος

Η ψύξη και η κατάψυξη επιφέρουν το ξεφλούδισμα της κόρας. Αυτό είναι αποτέλεσμα της κρυσταλοποίησης του νερού στην επιφάνεια που προέρχεται από την υγρασία της κόρας, το οποίο έχει σαν αποτέλεσμα και την πιο ξηρή κόρα.

 

 

Οι λύσεις Magimix

Προλαμβάνουν τα αποτελέσματα του φαινομένου του παγώματος / αποξήρανσης στην επιφάνεια του ψωμιού, δηλαδή το ξεφλούδισμα, και εγγυάται ψωμιά πανομοιότυπα στην εμφάνιση με τα με παραδοσιακό τρόπο παρασκευασμένα ψωμιά.

Magimix Pain Minute

Απαντώντας στην ανάγκη των αρτοποιών να έχουν στο ράφι τους όλη την ημέρα φρέσκα και τραγανά ψωμιά, η Lesaffre δημιουργεί ένα προϊόν που τους βοηθά και δίνει λύσεις στο φαινόμενο των ελαττωμάτων, στην όψη της κόρας και ειδικότερα στο φαινόμενο του ξεφλουδίσματος που παρατηρείται στα κατεψυγμένα ψωμιά διπλής έψησης, προσδίδοντας τους, επιπρόσθετα, μια ψίχα που διατηρείται φρέσκια πιο πολύ χρόνο.

 

ΛΕΙΤΟΥΡΙΚΟΤΗΤΑ

  • Κατάργηση του φαινομένου του ξεφλουδίσματος της κόρας.
  • Μεγαλύτερη διάρκεια φρεσκάδας στην ψίχα.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Καλύτερη διαχείριση της ποσότητας των ψημένων ψωμιών.
  • Φρέσκο ψωμί καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
  • Κέρδος χρόνου στη διάρκεια του τελικού ψησίματος λόγω της μικρής διάρκειάς του.
  • Κατάργηση της φάσης απόψυξης των προϊόντων από την κατάψυξη στο τελιό ψήσιμο.
  • Διάρκεια ζωής: 12 μήνες στην αρχική του συσκευασία.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

    Σακί 25 κιλών.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

    Παρέχονται

Magimix Minute Bread Fresh

Τελειοποιώντας την ήδη κατοχυρωμένη ευρεσιτεχνία της Lesaffre το Magimix minute bread fresh έρχεται να προστεθεί στη γκάμα των συστατικών αρτοποίησης, δίνοντας λύση στο ξεφλούδισμα των φρέσκων ψωμιών διπλής έψησης  και μειώνοντας τον τελικό χρόνο ψησίματος.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

  • Αντοχή και εμφάνιση

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Καταργεί το ξεφλούδισμα.
  • Μειώνει τον τελικό χρόνο ψησίματος.
  • Κέρδος χρόνου.
  • Οικονομία.
  • Ποιότητα γεύσης.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

  • Σακί 10 κιλών με εσωτερική, πλαστική μεμβράνη, ειδική για τρόφιμα.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

  • Αποθηκεύεται σε θερμοκρασία περιβάλλοντος (έως 25°C)
  • Διάρκεια ζωής : 12 μήνες στην αρχική του συκευασία.
  • Να κλείνεται το σακί μετά από κάθε χρήση.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

  • Παρέχονται.